NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Сите што навиваат за Лејкерс, немаат благе везе од НБА, и гледаат баскет од пред максимум 5 години. И не ја знаат ни првата петорка, а и не ги ни гледаат утакмиците навечер него снимки.

Сите што навиваат за Лејкерс, немаат благе везе од НБА, и гледаат баскет од пред максимум 5 години. И не ја знаат ни првата петорка, а и не ги ни гледаат утакмиците навечер него снимки.
Хмм...и шо кажа саа..???

Вууут. Стартна: Коби-Фишер-Радманович-Гасол-Одом.
Резерви: Волтон,Вујачич,Мбенга,Туриаф,Мим,Њуби(до крајот на сезоната).
Повредени: Тревор Ариза(4 месеци), Бајнам (4 месеци).

А за тоа што не ги гледам утакмиците...посети го на ЛА фан-клубот...и види кога ги пишувам резултатите и импресиите од утакмиците.

Check yourself,before you wreck yourself.

a john farmar kaj ti e?????????

a? a? a?a?

Штом Фармар го пропушти еден од поголемите надежи на Лејкерс (мада не е ништо посебно според мене), ништо.
А со мојот предходен пост сакав да кажам дека сите што навиваат за Лејкерс не ја разбираат НБА кошарката, бидејќи ја гледаат максимум 5 години од ко видоа дека Лејкерс беше тие сезони најдобар, и е втор по освоени титули на сите времиња (и сеа ај за Лејкерс ќе бидам). Од такви навијачи и фанови на НБА баскет НАЛЕТ.
И денешниве копиљаци (мада се помалце ги има што пратат баскет - не знам што кур им е, па ја као мал дур не го соберев албумот, не си идев дома бе, играв џамлии на сликици, па пар непар, на тапка, а денешнава копиљаана...) го гледаат Бостон као најдобар и ајде за него ќе навиваме. Не иде тоа така бе.

абе ајде шо се ова глупости..аман..ги немате Феникс стаено..сте ги стале некој тимој што немет победа 5 месеци

Штом Фармар го пропушти еден од поголемите надежи на Лејкерс (мада не е ништо посебно според мене), ништо.
[/B]

Лол сум пропуштил еден играч, и готово не ги пратам Лејкерс,интересен поглед имаш,ама како и да е, се е ок. Прати си го твојот тим, јас мојот.

[FONT=Verdana, sans-serif]14.04.08[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Detroit [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Toronto [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]91:84[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]LA Lakers [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]San Antonio [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]106:85 [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Cleveland [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Miami [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]84:76 [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Chicago [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Orlando [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]84:104 [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Denver [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Houston [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]111:94 [/FONT]​

[FONT=Verdana, sans-serif]Seattle [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Dallas [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]99:95[/FONT]

Баш сакам да се паднат Лејкерс-Денвер во Плеј-оф(што и е веројатно).Ќе биде интересно!!

Јута со Хјустон, исто како лани.
Њу Орлеанс мислам дека со Денвер ќе падне, ако не ги зезнат Голден Стејт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom