Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Akvilani :nenene: tapa deckoto![]()
Што покажаа тие за да победат?![]()
Воопшто не задржува топка и не влече топка, одма штом ќе ја прими иде на избрзан краток или долг пас.Дечкото ама ич нее тапа, дечкото нема минутажа (зборувам за со се ланската сезона во Ливерпул) , си го гледал како играше пред да отиде у Ливерпул? .јас викам да му дадеме малку време.....:smir:
Еден од моите најомилени играчи кој играле во Јуве .. нека му е честит роденденот и нека прикажува добри партии во ШтутгардНего на Каморанези му е денес Роденден. Го слави 34-от. Нека му е среќен. Заслужува честитка, направи многу за Јуве.
И Кориере ја најавува таа вест,дека Ањели веќе го обезбедил потписот на Един Џеко за во Јуни (10 милиони од трансферот на Диего + Сисоко + 10 мил.).А Кориере најавува дека Волфсбург веќе ја посочил замената на Џеко, а тоа е Макси Лопез од Катанија.Сме го купиле Џеко од Волфсбург хаха..Незнам колку е точно ама трач.ком и кориере дело спорт мислам дека беше пишаа дека волфсбург му исплатил 10 милион од договорените 20 за диего и плус треба да го добијат сисоко во јануари кој вреди 10 милиони и плус 10 милиони да сме им дале за трансферот на Џеко кај нас..Вкупно тоа се 30 милион а и повече не ни вреди човекот.Мислам дека е одлична зделка сепак ке видиме колку е точно ова...Штом си оди сисоко би требало и Аквилани да го откупиме и добра средина ке имаме.
стопати се спомна новото правило на ФИГЦ ама то е.....
изгледа договор ко да имало за трампа Џеко-Диего уште од летото......
па ќе му фали самодоверба коа забораил како се игра пред 40-50 илјади публика на офцијален натпревар...Воопшто не задржува топка и не влече топка, одма штом ќе ја прими иде на избрзан краток или долг пас.
Му фали самодоверба, и тоа многу.