Дали обожавате секс со медицински сестри?

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.854
И зошто да и зошто не???

Отсекогаш мене ме палеле медицински сестри и докторки и отсекогаш сум сакал да имам секс со нив.

A

Auditore

Гостин
Обожавам, многу..
Обично медицинските сестри се многу згодни жени, барем така се опишани, а сведочи и мојата комшивка Маја...:(

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Само порнич кога гледам инаку не.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Очекувам Toecutter најкасно до утре да отвори посебна тема за овој вид на фетиш и како референца да ја земи ова тема. Инаку ме палат докторки и медицински сестри како на сликата па макар биле со лажна диплома и скромни знаења :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
:vozbud: Немојте слушајте човек со искуство од таа област баталете медицински персонал боње најди некоја опнии бел мантил и цепај отколку да си имаш работа со докторици и сестри:kesa:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Јас брат најповеќе гледам порничи со медицински сестри и докторки.
Уште и да се медицински сестри или докторки. Тебе облеката те пали (фетиш), а не содржината. Најди некоја со рандом професија, облечи ја ко цурата шо е на сликата шо си ја стаил и уживај си

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.854
Уште и да се медицински сестри или докторки. Тебе облеката те пали (фетиш), а не содржината. Најди некоја со рандом професија, облечи ја ко цурата шо е на сликата шо си ја стаил и уживај си
Воопшто не е тоа што ме пали облеката.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Воопшто не е тоа што ме пали облеката.
А на порничите шо ги глеаш тоа вистински докторки ил медицински сестри се? Да, да исто ко што Сталоне секој ден го спасува светот

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Очекувам Toecutter најкасно до утре да отвори посебна тема за овој вид на фетиш и како референца да ја земи ова тема. Инаку ме палат докторки и медицински сестри како на сликата па макар биле со лажна диплома и скромни знаења :)
:pos:

Ова не е нешто посебно...нормален фетиш каде облеката игра улога, а можеби и социјално-општествената улога на медицинската сестра/докторката,па макар и замислена улога хехех...и веројатно некаква фантазија за целосно препуштање на милост и немилост на професионалка од областа на олеснување на маките...:)

Нема животињи,лешеви,истополовост,дрва,насилство,кукли од излози,измет...

А таа на сликата има лиценца од соодветниот оддел на министерството за здравство или??? :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.716
Поени од реакции
49.097
да, омилена рутина ми е, секое идење на лекар куров на две дела го крашам од ебење сестри.

Kajgana Shop

На врв Bottom