скази најдобар дј ???? се попали на саем а?? хахахахха ти изглеа влезен си у израелскиот филм п.с предлагам на темава да и се стаи една анкета со 20 дј-и + место за некој 21дј по избор па да гласаат сите членови од форумов и да видиме кој ке биде прв ја мислам дека тиесто ке остане цар бар у наредните 10 годиниОва што го постирам е како reply за тие што мислат дека Tiesto или Armin Van Buuren или Above & Beyond се најдобри диџеи. Сите овие можат вода да му носат на Laurent Garnier пошто човекот си има 20 години искуство и многу нормално дека ќе биде подобар од сите нив. Јас сеуште си стојам на моето последно мислење дека за мене Skazi е најдобар дџ, ама сепак и тој иако е СТВАРНО добар, му треба уште работа за да го достигне Laurent Garnier.
Точно дека се попалив на саем, ама не од журката што беше пред 2 недели, туку таа што беше лани на 31 мај. Тогаш правеше 3 саати DJ Set и направи ремек дело кое уште ќе ми остане во спомени. За среќа го имам тој сет дома, па секој ден си го слушам и му се восхитувам. Му бев и прехлани на журка во Охрид, ама за жал тогаш не можев до крај да останам па не го дослушав целиот сет, а и рака на срце не го ни слушав со голема концентрација (не дека не чинеше музиката што ја пушташе, туку некако не ми беше погодено времето за журка). Иначе, тоа дека сум влезен во израелскиот филм би рекол НЕ, ама дека сум навлезен во psy-трансот, е тука веќе викам ДА. Иако израелците се најдобри трансери, сепак не може да се заборават и оние од Русија, Португалија, Германија, Франција... па дури и нашиве Македонци (за кои мислам дека не ги ни знаеш, а кои прават журки насекаде низ светот).скази најдобар дј ???? се попали на саем а?? хахахахха ти изглеа влезен си у израелскиот филм п.с предлагам на темава да и се стаи една анкета со 20 дј-и + место за некој 21дј по избор па да гласаат сите членови од форумов и да видиме кој ке биде прв ја мислам дека тиесто ке остане цар бар у наредните 10 години
ќе живејт и тој на стара слава ко сите... види сеа ја мислам дека нема смисла поќе да се пишит на темава пошо aleksandarreal не искампузи сите овде и само тиесто и крај... значи единствено е само тој да добие бан и да си прајме муабет на рат па само да може да не чита...скази најдобар дј ???? се попали на саем а?? хахахахха ти изглеа влезен си у израелскиот филм п.с предлагам на темава да и се стаи една анкета со 20 дј-и + место за некој 21дј по избор па да гласаат сите членови од форумов и да видиме кој ке биде прв ја мислам дека тиесто ке остане цар бар у наредните 10 години
Човече напна ти со тој Тиесто... Иначе што викаѓ дека ќе остане цар у наредните 10 години грешиш дека тиесто сега трга по други правци на музиката, нешто како беше инди бенд ќе правел loooooooooooolскази најдобар дј ???? се попали на саем а?? хахахахха ти изглеа влезен си у израелскиот филм п.с предлагам на темава да и се стаи една анкета со 20 дј-и + место за некој 21дј по избор па да гласаат сите членови од форумов и да видиме кој ке биде прв ја мислам дека тиесто ке остане цар бар у наредните 10 години
Ти мислишиако не сум многу по трансот,сепак мое мислење е дека дј Тиесто моментално е најдобар
И ти мислишскази најдобар дј ???? се попали на саем а?? хахахахха ти изглеа влезен си у израелскиот филм п.с предлагам на темава да и се стаи една анкета со 20 дј-и + место за некој 21дј по избор па да гласаат сите членови од форумов и да видиме кој ке биде прв ја мислам дека тиесто ке остане цар бар у наредните 10 години
И ти мислишМислам дека Тиесто моментално е број еден у светот
tuka postuem
EDINSTVENI!!!