Како до плочки на стомакот :)

Како до плочки на вашиот стомак:-) мора да ги изгорите првин телесните масти звучи едноставно но не е така, мора да бидете посветени, да вложите голем труд и да имате време и трпение. Првин мора да ги изгубите мастите па потоа да работите на изградба на вашите мускули тоа се добива со правилна исхрана и вежбање (може да имате мускулести плочки но нема да се појават на стомакот ако има над нив слој од масти). Правете кардио вежби трчање, возење велосипед, џогирање, веслање ... Вашиот појадок нека биде најголемиот оброк во денот, ручекот нека биде во некоја средина и вечерата најмала, колку повеке тегови кревате толку повеке вашето тело согорува калории, обидете се да го чувате метаболизмот стабилен, пијте повеке вода секој ден.

Како до плочки на вашиот стомак:-) мора да ги изгорите првин телесните масти звучи едноставно но не е така, мора да бидете посветени, да вложите голем труд и да имате време и трпение. Првин мора да ги изгубите мастите па потоа да работите на изградба на вашите мускули тоа се добива со правилна исхрана и вежбање (може да имате мускулести плочки но нема да се појават на стомакот ако има над нив слој од масти). Правете кардио вежби трчање, возење велосипед, џогирање, веслање ... Вашиот појадок нека биде најголемиот оброк во денот, ручекот нека биде во некоја средина и вечерата најмала, колку повеке тегови кревате толку повеке вашето тело согорува калории, обидете се да го чувате метаболизмот стабилен, пијте повеке вода секој ден.

ami jas imam stomachni .... Trcham mn,vozam tochak , ne vnimavam na ishranata ... I nemam salo t.e. tezhok sum 58 kg ... a stomachnite mi se poznavaat..I ponekogash pravam vo prosek po okolu 50-120 max stomachni :D

ami jas imam stomachni .... Trcham mn,vozam tochak , ne vnimavam na ishranata ... I nemam salo t.e. tezhok sum 58 kg ... a stomachnite mi se poznavaat..I ponekogash pravam vo prosek po okolu 50-120 max stomachni :D

Епа тоа е само да немаш сало.. Јади што сакаш ама ако го трошиш тоа ти пак ке си имаш

salo nemam stomachni imam ... Se gordeam na niv :D Ama pak mislam deka sum slab :S Treba malce zdebeluvanje taka?
Не ти треба да се здебелиш треба повеќе вежбање и зголеми внес на протеини.. јади ако можеш повеќе јајца,месо пиј млеко и сл.

Стомачни + трчање, за 2-3 месеци ќе се гледаат резултати. Трчање не мора секој ден, ама стомачни секој ден колку што можиш.

Трчењето е мн битно.Само на стомачни мн е слаб ефектот до затегнување на стомакот а камоли до стомачни...Сеа зимно време баш и нема мн услови па само стомачни практикувам, а летно време трчење + возење велосипед по 10 км дневно и на крај стомачни....

Не ти треба да се здебелиш треба повеќе вежбање и зголеми внес на протеини.. јади ако можеш повеќе јајца,месо пиј млеко и сл.

jadam mn jajca przheni i vareni , i jadam sekakvo meso , a od strana na mleko samo jogurt , inache trcham mn a sea denojve pochnav da si pravam stomachni i ke pravam sekoj den btw.. i igram fudbal , vozam tochak...

не ти треба теретана за стомачни,стомачните не се развиваат со тежини!
трчање на кеј шпринтови и прави вежби дома
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:49 PM ---
Остајте вие плочките ! Чешмата е битна ;)
тешете си се вие со тоа!

Хахахахаххахахха имам стомачни ама тежок сум 58 кила. Каде бе 58 кила да немаш стомачни и ја со 65 имам стомачни ама ми се познаваат зашто сум слаб не зашто сум вежбал , имај 85-90 кила и стомачни е тоа е више друго :) Ја не сум вежбал више пола година може одкога прекинав со тренинзи и имам стомачни ама од што сум слаб не зашто вежбам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom