Житарици и житни производи

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
зашто без кафеав шеќер?
Тие со кафеав шеќер се покрцкави и повеќе време им треба за да омекнат... другиве не се крцкави и одма омекнуваат... јас ги јадам со густ јогурт и затоа повеќе другиве ми одговараат...

Овие ми се најомилени... 956ACC04541080498DF3CAB39A87E953.jpg

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Кога веќе кажав дека ги јадам со јогурт се сетив да ве прашам, ме интересира:

-Со што вие го јадете муслито? Млеко, јогурт, чај...? и Како го приготвувате, дали нешто му додавате по сопствена желба?
-Колку често го конзумирате? Еднаш дневно, два пати на ден, еднаш неделно...?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Кога веќе кажав дека ги јадам со јогурт се сетив да ве прашам, ме интересира:

-Со што вие го јадете муслито? Млеко, јогурт, чај...? и Како го приготвувате, дали нешто му додавате по сопствена желба?
-Колку често го конзумирате? Еднаш дневно, два пати на ден, еднаш неделно...?

јас го јадам со ладно млеко а некогаш со јогурт но некој поредок.

М

Мартин`

Гостин
Вчера пробав за прв пат чоколадни мусли со банана од Виталија и ми се свиѓаат, ги јадев со млеко и гледам имаат благ вкус и без да додаваш шекер и сл.

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Мусли дефинитивно, посебно од Виталиа. Mоментално Банана и чоколада, а некст Динамик се во план :)

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Мусли преферирам, сега имам едни со лешници и бадеми внатре ама не ми се убај зш не се лупени, а претходните многу ме бендисаја, имаја внатре суво грозје и сушени банани, покрај семки и житарици, а беа и без шеќер. Иначе ги јадам со млеко.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Искрено, мусли досега немам пробано, корнфлексот си е стандард кај нас :D. Но изгледа и тие се исто вкусни бидејќи доста луѓе ги јадат ..

К

Кнез Мишкин

Гостин
Ни едното ни другото, кога сум многу гладен најчесто земам круша, јаболка, секогаш се наоѓа по некоја овошка по дома. :D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Специјално за обожавателите на чоколаден корнфлекс. Пингви, од Виталиа.

Најубав чоколаден корнфлекс кој го имам пробано до сега, убедливо.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Чоколаден Конрнфлекс...иако убав на вкус, ја убива целата логика на здрава исхрана, т.е. пчекарни производи.

Kajgana Shop

На врв Bottom