Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледав и јас. Одличен беше. Мистерија, тензија, напната музика, интересна техника на снимање, мх, збунувачки настан на прикажување на сцените, солидна актерска екипа, жешки актерки. Доволно е.
Ја гледав и втората епизода од Никита. Просечна епизода, со излитени финти, се мислам дали да ја продолжам.
За утре останува Undercovers. Кога е пилотот на No ordinary family?
Која е серијата?Equal rights.
![]()
Кажав веќе дека ме потсеќа на 24, со Тони Алмеида и жена му.И јас ја гледав и ми се допадна првата епизода на Настанот. Сепак сега посакувам да гледав помалку треилери бидејќи освен крајот речиси се друго ми беше видено. Важно успеа да ме заинтигрира и дефинитивно ќе продолжам да ја гледам.
Што се однесува до Никита според мене е дефинитивно најдобра нова серија до сега. Ги изгледав и сите што започнаа денеска и ниту една освен Настанот не ме заинтигрира. Што се однесува до Undecovers не се надевај премногу барем не на почетокот бидејќи сите што го изгледале велат дека е доста слаб.
Која е серијата?
Кажав веќе дека ме потсеќа на 24, со Тони Алмеида и жена му.
А има pre-air од епизодата на Андеркаверс?
Луѓе пилотот на No Ordinary family да не знае некој кога е???
Ех, шо очекуваше ти.
Јас си ја глеав со реални очекувања, онака одмарање на мозок и малце акција. Имаше добри финти/шеги, посебно она со уапсениот кога преташе на земја. Good point напраи ДаннО. :-0
Ќе видиме дали ќе продолжат со ваква акција или сега полајтерски малце..