US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи стварно сум човек што сака дожд, ама не и на вакви значајни настани!
Ајде Рафа, РАФАлно помини го, уште 100 ракети да скрши! Препотентно едно лигле, затоа НИКОГАШ нема да биде легенда, пошто глуми “највечи фраер у маало“.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Барем да имаа нешто теренот да го покриваа кога врне дожд, а не да го сушат сега :O

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Значи стварно сум човек што сака дожд, ама не и на вакви значајни настани!
Ајде Рафа, РАФАлно помини го, уште 100 ракети да скрши! Препотентно едно лигле, затоа НИКОГАШ нема да биде легенда, пошто глуми “највечи фраер у маало“.
Ќе почни да се крсти и да припаднува на терен ако победи што би било премногу бидејќи не е роден шампион, тој е роден главуч со глава од 2 кубика!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Надал заслужува да победи , човекот има одличен стил , додека србинот , не знам дали е објективно , но многу ми е негативен , циничен , инаетчија.А?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Надал заслужува да победи , човекот има одличен стил , додека србинот , не знам дали е објективно , но многу ми е негативен , циничен , инаетчија.А?
Не него си ја утнал темата. Напред Џоле!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
I so sega? ke doigraat vecerva, da pochekam uste 45 max i da legnam , od sabalje nashkolo T_T

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе почни да се крсти и да припаднува на терен ако победи што би било премногу бидејќи не е роден шампион, тој е роден главуч со глава од 2 кубика!
Епа тој главуч има две финалиња на гренд - слем турнирите позади него, една титула и го игра третото финале. Има пари колку шо ти нема да видиш цел живот и има отидено на места кои ти ги гледаш само по ТВ и на нет. Е сеа кој е главучов у приказнава незнам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И негативен и циничен. Нема врска инатот тука, ама затоа е препотентно лигле што мисли дека е над сите, а не гледа пустиот колку се преценува. Талентиран е, ама тоа не го прави врвен спортист.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Епа тој главуч има две финалиња на гренд - слем турнирите позади него, една титула и го игра третото финале. Има пари колку шо ти нема да видиш цел живот и има отидено на места кои ти ги гледаш само по ТВ и на нет. Е сеа кој е главучов у приказнава незнам.
Не е се во парите, а тој секогаш ќе биде главуч и пол!

Колку има спортисти успешни што се на земја неможам да ги донапишам сите, ама гадови како Носле се ретки и треба да си слеп или заслепен за такви да ти бидат идоли или да навиваш за такви главчовци!

И што ако има грен слем финалиња, тоа го прават помал главуч?

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Што јадете ***** за Ноле цело време?
Боље е Надал со тие гаќи што си ги вади и косата позади уши, 6саати да играат незнае да се насмее?
Новак на Балканов успеал да стигне до таму и некои што едвај на тв го гледаат нашле да зборат колку кубика има...

Ајде нека победи подобриот...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што јадете ***** за Ноле цело време?
Боље е Надал со тие гаќи што си ги вади и косата позади уши, 6саати да играат незнае да се насмее?
Новак на Балканов успеал да стигне до таму и некои што едвај на тв го гледаат нашле да зборат колку кубика има...

Ајде нека победи подобриот...
Е ајде оди и објасни.
Туку ајде да не забегуваме има ли некој информација дали се овие у план да продолжуваат оти некој е утре прва смена :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не е се во парите, а тој секогаш ќе биде главуч и пол!

Колку има спортисти успешни што се на земја неможам да ги донапишам сите, ама гадови како Носле се ретки и треба да си слеп или заслепен за такви да ти бидат идоли или да навиваш за такви главчовци!

И што ако има грен слем финалиња, тоа го прават помал главуч?
Добро бе Руни да не е лепотан нешто??? Нека си ја врши работата како што треба, незнам што има лепотата врска у спортот освен ако сака после кариера да продолжи како манекен, али и тоа е негова приватна работа... Надал да не е нешто лепотан, му смрдат прстите на гомна, незнам само како на крај на натпревар се поздравуваат со него овие противниците

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom