Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
знае некој дали утре ке работи факултетот бидејќи е државен празник?

Член од
7 февруари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
0
kolegi moze da mi kaze nekoj sto polozil matematika deneska 5 zadaca sto bese :po kolku godini vkupnata kamata treba da iznesuva....? znae rezulatotot nekoj??fala

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
може некој да ми каже дали тие што паднале финансиски менаџмент на втор колоквиум дали ги има на список и кога е објавен тој список?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Колеги некои искуство за Сметководство на трошоци на испит? Обемни задачи? Дали барат детално раскажани лекции или...? Ќе бидам мн благодарна ако некој сподели некоја информација :)
На пишување ќе биде испитот?

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
хахаа не бе колега каква 8 каква 9 ахахах еј си ме расположил ептен...пази што е финтата јас го положив со 40 вториот колоквиум а носеше 70...а првиот од 70 ја со 32 значи укупно имам од 140 бода ја имам 72. е сеа знам дека ја спуштаа **ВКУПНАТА ГРАНИЦА ЗА ДВАТА** на 60 за 6ка...ја со моите 72 се надевам на некоја луда 7ца затоа и прашувам. иначе од мене имаш чиста десетка за овие математикиве што ми ги напраи за 9ка ме замисли како би реагирал коа стварно би бил у игра за 9 :D:D:D
Hahahaha,a be jas dobri matematiki praam se dodeka ne otidam na ispit kaj Drage,haha,inace jas sfativ deka imas od ispitot 72 boda,a vaka mozno e da imas 7,bidejki najverojatno cela granica se pomestuva nadole,ne samo granicata za 6ka,bar taka bese minatata godina:):):):):pipi:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Некој да ми каже дали има нешто скратено за испитот по финансиско сметководство? И дали треба да се учи и од збирката?

Член од
18 јули 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ако може некој од постарите колеги што полагале еколошки менаџмент, што отприлика дава на испит, бидејќи и на двата колоквиуми не положив заради есејот..сега ќе треба да полагам се на раскажување, па ако има некој да сподели искуство би му бил благодарен :)

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
може некој да ми каже дали тие што паднале финансиски менаџмент на втор колоквиум дали ги има на список и кога е објавен тој список?
Мене од студентски ми рекоа дека нема да има список со тие што паднале 2, туку да одиме во некоја просторија на полагањето и да им кажеме таму на асистентите дека сме паднале на втор...

V

Viktor g

Гостин
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да колега. 3 лекции за раскажување и 3 задачи.
Зезнато е вака, 8 теми а 3 лекции ќе треба да се раскаже, плус 3 задачи којзнае какви ќе бидат, можеби ќе бидат слични како оние што ги „решаваше“ демонстраторот. :)

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Зезнато е вака, 8 теми а 3 лекции ќе треба да се раскаже, плус 3 задачи којзнае какви ќе бидат, можеби ќе бидат слични како оние што ги „решаваше“ демонстраторот. :)
:vozbud: Мислам дека далеку ке се од слични колега, како што ``беа`` на колоквиумите. Нели збореа дека од американска литература ги ваделе, па ништо чудно сега и од некоја арапска да извадат:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom