- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Англиски јазик 2 .. Информација за оценки пишување?? Somebody?
На пишување ќе биде испитот?Колеги некои искуство за Сметководство на трошоци на испит? Обемни задачи? Дали барат детално раскажани лекции или...? Ќе бидам мн благодарна ако некој сподели некоја информација
Hahahaha,a be jas dobri matematiki praam se dodeka ne otidam na ispit kaj Drage,haha,inace jas sfativ deka imas od ispitot 72 boda,a vaka mozno e da imas 7,bidejki najverojatno cela granica se pomestuva nadole,ne samo granicata za 6ka,bar taka bese minatata godinaхахаа не бе колега каква 8 каква 9 ахахах еј си ме расположил ептен...пази што е финтата јас го положив со 40 вториот колоквиум а носеше 70...а првиот од 70 ја со 32 значи укупно имам од 140 бода ја имам 72. е сеа знам дека ја спуштаа **ВКУПНАТА ГРАНИЦА ЗА ДВАТА** на 60 за 6ка...ја со моите 72 се надевам на некоја луда 7ца затоа и прашувам. иначе од мене имаш чиста десетка за овие математикиве што ми ги напраи за 9ка ме замисли како би реагирал коа стварно би бил у игра за 9
Да колега. 3 лекции за раскажување и 3 задачи.На пишување ќе биде испитот?
Мене од студентски ми рекоа дека нема да има список со тие што паднале 2, туку да одиме во некоја просторија на полагањето и да им кажеме таму на асистентите дека сме паднале на втор...може некој да ми каже дали тие што паднале финансиски менаџмент на втор колоквиум дали ги има на список и кога е објавен тој список?
DA..Статистика со најмногу 2 точни одговори беше?
posle ispitot ke bide istaknato znaci po 22Англиски јазик 2 .. Информација за оценки пишување?? Somebody?
ne e drzaven tuku verskiзнае некој дали утре ке работи факултетот бидејќи е државен празник?
Зезнато е вака, 8 теми а 3 лекции ќе треба да се раскаже, плус 3 задачи којзнае какви ќе бидат, можеби ќе бидат слични како оние што ги „решаваше“ демонстраторот.Да колега. 3 лекции за раскажување и 3 задачи.
Мислам дека далеку ке се од слични колега, како што ``беа`` на колоквиумите. Нели збореа дека од американска литература ги ваделе, па ништо чудно сега и од некоја арапска да извадат:pos2:Зезнато е вака, 8 теми а 3 лекции ќе треба да се раскаже, плус 3 задачи којзнае какви ќе бидат, можеби ќе бидат слични како оние што ги „решаваше“ демонстраторот.