Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
знае некој дали утре ке работи факултетот бидејќи е државен празник?

kolegi moze da mi kaze nekoj sto polozil matematika deneska 5 zadaca sto bese :po kolku godini vkupnata kamata treba da iznesuva....? znae rezulatotot nekoj??fala

може некој да ми каже дали тие што паднале финансиски менаџмент на втор колоквиум дали ги има на список и кога е објавен тој список?

Колеги некои искуство за Сметководство на трошоци на испит? Обемни задачи? Дали барат детално раскажани лекции или...? Ќе бидам мн благодарна ако некој сподели некоја информација :)

На пишување ќе биде испитот?

хахаа не бе колега каква 8 каква 9 ахахах еј си ме расположил ептен...пази што е финтата јас го положив со 40 вториот колоквиум а носеше 70...а првиот од 70 ја со 32 значи укупно имам од 140 бода ја имам 72. е сеа знам дека ја спуштаа **ВКУПНАТА ГРАНИЦА ЗА ДВАТА** на 60 за 6ка...ја со моите 72 се надевам на некоја луда 7ца затоа и прашувам. иначе од мене имаш чиста десетка за овие математикиве што ми ги напраи за 9ка ме замисли како би реагирал коа стварно би бил у игра за 9 :D:D:D
Hahahaha,a be jas dobri matematiki praam se dodeka ne otidam na ispit kaj Drage,haha,inace jas sfativ deka imas od ispitot 72 boda,a vaka mozno e da imas 7,bidejki najverojatno cela granica se pomestuva nadole,ne samo granicata za 6ka,bar taka bese minatata godina:):):):):pipi:

Некој да ми каже дали има нешто скратено за испитот по финансиско сметководство? И дали треба да се учи и од збирката?

Ако може некој од постарите колеги што полагале еколошки менаџмент, што отприлика дава на испит, бидејќи и на двата колоквиуми не положив заради есејот..сега ќе треба да полагам се на раскажување, па ако има некој да сподели искуство би му бил благодарен :)

може некој да ми каже дали тие што паднале финансиски менаџмент на втор колоквиум дали ги има на список и кога е објавен тој список?

Мене од студентски ми рекоа дека нема да има список со тие што паднале 2, туку да одиме во некоја просторија на полагањето и да им кажеме таму на асистентите дека сме паднале на втор...

Да колега. 3 лекции за раскажување и 3 задачи.

Зезнато е вака, 8 теми а 3 лекции ќе треба да се раскаже, плус 3 задачи којзнае какви ќе бидат, можеби ќе бидат слични како оние што ги „решаваше“ демонстраторот. :)

Зезнато е вака, 8 теми а 3 лекции ќе треба да се раскаже, плус 3 задачи којзнае какви ќе бидат, можеби ќе бидат слични како оние што ги „решаваше“ демонстраторот. :)

:vozbud: Мислам дека далеку ке се од слични колега, како што ``беа`` на колоквиумите. Нели збореа дека од американска литература ги ваделе, па ништо чудно сега и од некоја арапска да извадат:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom