Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак јас со проблемот за индексот... Да не знае некој дали и колку се плаќа кога се објавува оглас во весник? :)

Па колешке јави се во редакцијата и прашај, тоа е побрзо отколку да чекаш тука да ти одговорат :)
Ама ајде бидејќи денес е недела сигурно не работаат редакциите. Инаку се наплаќа од карактери (значи букви, интерпункциски знаци, празни места), и не е скапо, не верувам повеќе од 150-200 денари да те фати.

ЗНачи вака... Имам книга лани што ја купив додека бев на економски, од Таки Фити економија е. Значи 2008 издание е непипната. Ја шиткам за 1200 денари. Пишете ми порака кој сака да ја купи. Уште еднаш да напоменам дека ми седи веќе година во плакар непипната дека се откажав од економски прерано хаха.

1200 денари...хаха мало сутра. Како прво нова книга е 1200 денари. Толку ги купувавме, а како второ сега излезе ново издание 2010 година.:smir:

suklev da ne kaza koga ke bide ispitot i sega kraen rok za predavanje na marketing strucniot trud e 6ti ili 16ti
?
Утре, 6ти декември, до 10 часот е краен рок за предавање. Шуклев уште ништо не спомнал за испит

Има ли разлика меѓу стручен труд и семинарска во поглед на страните? Некои викаат стручниот труд имал повеќе страни од семинарската.

Семинарските (оние задолжителните за во индекс кои веќе се укинати како што знам) треба да се околу 12 - 13 страни, а стручниот труд зависи од професорот. Повеќето се држат до истата граница, ама Шуклев пример бара 25 - 30 страни.

Семинарските (оние задолжителните за во индекс кои веќе се укинати како што знам) треба да се околу 12 - 13 страни, а стручниот труд зависи од професорот. Повеќето се држат до истата граница, ама Шуклев пример бара 25 - 30 страни.
Укинати само за оние што се по нова програма, или за сите???

Укинати само за оние што се по нова програма, или за сите???
Па не знам како важи, јас такво нешто имам чуено. За подетално треба да ги прашаме на студетнски (не дека они знаат :)).

Ukinati se za tie po nova programa,vklucuvajki gi i tie sto se zapisale minatata godina!Jas koa prasav na studentski prasanja,me prasa:koga si zapisan,i koa i kazav deka sum minatata godina mi rece deka nevazi za mene:):):)

dali znae nekoj koga odprilika go stava ispitot suklev vo januarska.dali epten na pocetok ili pak dava malku prostor

Абе овие семинарскиве задолжителни се или не??

Ај едно прашање за постарите Дали основи на сметководство на крај семестар барат домашни работи за професоро да даде оцена?

aj ako moze za smetkovodstvo preko nesto drugo...preku ova nesaka..plisss:D
(i ako ima nekoj da znae sto ke ima za 2 kolok.osnovi na smetk. neka kaze)

Не знам што е проблемот, кај мене се е во ред... ај пробај тука. :)

Ај едно прашање за постарите Дали основи на сметководство на крај семестар барат домашни работи за професоро да даде оцена?

Какви домашни работи? Демонстраторот на вежби што ти е ти дал домашни работи? :)

moze li nekoj da kaze dali po Makroekonomija dava zadaci na ispit...nekoi formuli i slicno?aj ve molam za pomos

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom