Филозофка
Amelie Poulain
- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 525
:ban?: лична навредаод најдалечните села селаните (не сељаците) имаат помалку предрасуди од тебе!
:ban?: лична навредаод најдалечните села селаните (не сељаците) имаат помалку предрасуди од тебе!
Не е навреда некој да ја каже вистината.:ban?: лична навреда
Brat...filozovfka....sho se zamarame nie....na nekogo so sila nitu mozes da mu zemes nitu da mu dadesh......Ovie dvete sho se svrteni protiv mene i tebe jbg izlea imaat nekakvi bliski vrski so administratorot....pa zatoa mozat vaka da zborat i da ne bidat banirani...Иии??
Што мислиш дека ќе те земе ако си трудна????
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
КОј го присилува??? Има закон за тоа ако жената е трудна дека мажот мора да ја земе?????
И донт тинк со срц Ќе си го родиш и ќе си бидеш самохрана мајка...
ама тек тогаш за друг дечко или маж амин.. никој не сака со дете :smir:
Drugar princ ajde sega na tipkava da i staishНе е навреда некој да ја каже вистината.
Јас слободно можам да кажам дека си идиот и пак нема да ме банираат. Видиш...)
Drugar princ ajde sega na tipkava da i staish
:ban?:Zatoa shto ti rece deka ne treba da se navreduva tuka a ovaa ima navredeno edno 5-6 pati....Sakam da bide banirana....Ako ne ke se bunam...Ja za toa sho 4pati ,,navrediv" bev 100 pati opomeneta i sakash ban da mi staish....Na nejze odma ako ne ke te tuzam:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Vaka sea nejkam da mislat deka ti nametnuvam moe mislenje....Znaci abortusot treba da se opravduva.Ama samo vo opravdani pricini:Zenata ostanala trudna i ako go rodi toa dete taa samata moze da umre,pomlado devojce 15-16god ostanalo trudno nesakajki kondomot moze da se skine,roditelite nemaat dovolno sredstva da go izdrzuvaat deteto...majkata e siluvana i nejke da go rodi toa dete..mn jasno....i mn dr opravdani pricini poradi koi ne treba da se zabrani abortusot...Da abortusot ne e ubav dokolku go praktikuvaat zenite za da imaat podobar sex i posle si vikaat aj sho sea ke go abortiram...znaci ne treba da se koristi kako kontraceptivno sredstvo....A koga sme tuka mesto da go zabranat abortusot i da stavaat veronauka vo ucilistata mozat da vovedat predmet seksologija so koj ucenicite ke se informiraat za sekakvi kontraceptivni sredstva...I taka ke se namali brojot na abortusi...I rabotata e sredena i nema potreba da se zabrani abortusot site ke bidat zadovolni!!!абортусот не треба да се оправдува,..во никој случај,..но сепак е се почест..во некои ситуации е неизбежен..!
Сестро само можам да кажам дека тие што немаат врски во вистинскиот живот што нигде ги нема, мора тоа некако да го компензираат надокнадат па така и овие тука се мислат дека се некои важни личности, точно е важни се можеби ама само тука на форумов а и тука и ќе останат само, знаеш тоа ти е исто како вистинскиот секс и живот да го замениш со сајбер секс и живот:pos2::pos2:Brat...filozovfka....sho se zamarame nie....na nekogo so sila nitu mozes da mu zemes nitu da mu dadesh......Ovie dvete sho se svrteni protiv mene i tebe jbg izlea imaat nekakvi bliski vrski so administratorot....pa zatoa mozat vaka da zborat i da ne bidat banirani...
Drugar princ ajde sega na tipkava da i staish
:ban?:Zatoa shto ti rece deka ne treba da se navreduva tuka a ovaa ima navredeno edno 5-6 pati....Sakam da bide banirana....Ako ne ke se bunam...Ja za toa sho 4pati ,,navrediv" bev 100 pati opomeneta i sakash ban da mi staish....Na nejze odma ako ne ke te tuzam:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абортусот е се почест бидејќи бројот на сексуално активни тинејџери е се поголем, а нашата држава се обидува да ги затвори очите при овие факти притоа наместо да воведе сексуално обазование во училиштата воведува веронака.абортусот не треба да се оправдува,..во никој случај,..но сепак е се почест..во некои ситуации е неизбежен..!
Замисли во кујна си. Со бела престрилка, готвиш манџа за мене. Јас се враќам од работа уморен, седнувам на фотеља, ги соблекувам чевлите и чорапите, ти трчаш со легенот и ми клекнуваш пред нозете. Ставаш млака вода во легенот, ми ги местиш нозете во него. Ми ги триеш убаво, ме опушташ.... Одиш во кујна да продолжиш со правење на ручекот. Јас доаѓам по тебе со тазе влечки и нозе кои имаат свеж мирис на сапун, зимам соларникот и ти ставам сол во манџата. И тоа не малку, туку бааги онака.Drugar princ ajde sega na tipkava da i staish
:ban?:
Сестро само можам да кажам дека тие што немаат врски во вистинскиот живот што нигде ги нема, мора тоа некако да го компензираат надокнадат па така и овие тука се мислат дека се некои важни личности, точно е важни се можеби ама само тука на форумов а и тука и ќе останат само, знаеш тоа ти е исто како вистинскиот секс и живот да го замениш со сајбер секс и живот:pos2::pos2:
премногу глупо ама ете они така функционираат.
Сите фрустрации мора да ги искажат тука на просторов, зошто во вистинскиот живот никој не ги остава да се доискажат од многу разбирливи причини зошто се се пропалица до пропалица
Јаооооооооооооо сестро фемке, убијаш ме лагано с твоим мислима, таман мислев дека не можеш да бидеш поинтелегентна, ама коа ете ти, фемка се надмина самата себе си. А сега околу фактите, баш прееска му вртев на ембрионот да го прашам од кај му дошла инспирација за стиховите, не ми дигаше, зафатен бил, имал припреми за штрајк со глад против абортус пред влада. Песната не е глупа, ти лошо ја осеќаш . И за крај би ти дал еден мнооооогу корисен совет, да се стаиш ти у некој љубавни филм, да си најдеш некој бесен момак да те стегне покрај него, тогаш можда од феминистка би се преименувала у ултимативна домачица, а у потпис би ти стоело : Мој је живот вреча пуна сречаДај ми факти дека ова стварно го кажал еден ембрион....кој нема свест???:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :kesa: :kesa: :kesa:Или само измислица на човековата глупост?...кога ќе ми докажеш дека стварно ова го испеал или го кажал еден ембрион???И доста глупава песна како и да е :nenene: :nenene: :nenene: :nenene:
Еее ама не претеруј и ти сеа....Оваа е Анастазија, и исто како и тебе беше опомената. Ама за разлика од тебе, она има мозок во тоа на рамења што го носи, па не мора да стави илјада бубачки што мрдаат за да го сокрие тоа дека со зборовите не се сака многу... Форумот е за пишување... Ако ти се црта или игра игрички, оди на друго место.
Апсолутно те поддржуем! Треба пазење!Да! Но ете убаво кажа силување, кинење кондом и се слично! На крај краева па детето не е дете одма така! Не е ништо додека не се роди уствари... баталете вие ембриони, фетуси и то...Vaka sea nejkam da mislat deka ti nametnuvam moe mislenje....Znaci abortusot treba da se opravduva.Ama samo vo opravdani pricini:Zenata ostanala trudna i ako go rodi toa dete taa samata moze da umre,pomlado devojce 15-16god ostanalo trudno nesakajki kondomot moze da se skine,roditelite nemaat dovolno sredstva da go izdrzuvaat deteto...majkata e siluvana i nejke da go rodi toa dete..mn jasno....i mn dr opravdani pricini poradi koi ne treba da se zabrani abortusot...Da abortusot ne e ubav dokolku go praktikuvaat zenite za da imaat podobar sex i posle si vikaat aj sho sea ke go abortiram...znaci ne treba da se koristi kako kontraceptivno sredstvo....A koga sme tuka mesto da go zabranat abortusot i da stavaat veronauka vo ucilistata mozat da vovedat predmet seksologija so koj ucenicite ke se informiraat za sekakvi kontraceptivni sredstva...I taka ke se namali brojot na abortusi...I rabotata e sredena i nema potreba da se zabrani abortusot site ke bidat zadovolni!!!
Девојкава не е банирана, девојкава нема време секој ден да виси пред компјутер 24саати и да живее у илузијата дека виртуелноста е реален живот,а сајбер сексот реален секс хахахахаххах,како тебе, ме изнервираа сите членови со чесни исклучоци, не бев банирана ама веќе нема да ме видите на форумов пошто сите сте прости и немам јас што муабет да правам тука да се карам, нивото на комуникација ви е иСпод ниво, овде се осеќам како да сум влегла во змиско легло сите сте злобни и подли,и примитивни ко од планина да сте се симнале, сфаќањата ви се заостанати , знаете само да се карате а не и да аргументирате, некој нешто нов кога ќе каже или нешто што досега не ви е познато наеднаш се правел паметен и одма го вреѓате, и тука не станува збор за буквално сите членови на кајгана туку само за најактивните..Сестро ако некој ги искажува овде виртуелно сите фрустрации од својот реален живот....Си се запрашала ли некогаш колку искомплексирана и исфрустрирана девојка си ти??????Ако не си се запрашала прочитај си ги своите ставови на предходните страници,односно начинот на кој тие се искажана и можеби ќе се просветлиш и ќе сватиш навистина кој е пропалица во овој случај:smir:.
МАлку сум офтопик(малку повеќе) и можеби девојкава е веќе банирна,ама ме изнервира со нејзините изјаснувања,а за онтопик не пишам ништо затоа што изјасната сум многуууу на оваа тема на страните поназад...