Ќе има истакнато резултати накај 2, 2:30 ч. ама само на факултет, на интернет нема да има. така кажа асистентот.знае некој кога ке има менаџмент резултати на фак. и дали ке има на интернет?
Zemi uci be vnuce i ne tuku prasuvaj za matematika,hahahahaha))))))ЗНае некој како се полага утре математика. Простории и студенти? Од каде до каде што е, како е?
3 задачи по 12 бода и 3 прашања по 3 бода.Еееее значи во вторник првпат ќе посакам да сум машко изгледа :kesa:....... И тоа за да поминам на колоквиум, оти професорот е малце заманат
И само уште ова прашувам и ќе одам да си го мачам мозочето уште малце со некоја задачка По колку поени се задачите, а по колку прашањата?
тешко, тешко...Kako pominavte MENADZMENT??? Preziveavte??
Кај 3 часот ке знаеме сите што сме направилеKako pominavte MENADZMENT??? Preziveavte??
Доволно ќе биде само ова -Kako pominavte MENADZMENT??? Preziveavte??
Освен ако среќата била премногу на моја страна денес, па може Шуклев и на 20 да ја симне границата, инаку ништо не знаев:kesa:Туку ќе сака ли некој што ќе иде на факултет да види резултати и за мене. Чисто онака да си знам:pos2:Кај 3 часот ке знаеме сите што сме направиле
Вујче STFU. Прашуем бе сакам да знам, не мора да ме цитираш иако го очекуев ова од тебе. Планирам да идам, ама пошо никој не знае, не е проблем. Ќе идам сеа натаму, па ќе остаиме некоја информација тука одкога ќе се вратам.Zemi uci be vnuce i ne tuku prasuvaj za matematika,hahahahaha))))))
Ако ти е заостанат предметот од лани, во читална си, од 12:15. Од низи и редови, до линеарна алгебра.ЗНае некој како се полага утре математика. Простории и студенти? Од каде до каде што е, како е?