Абе сите сте положиле, кој ќе ми прави друштво на испитиве![]()
чекај после втори колоквиум

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе сите сте положиле, кој ќе ми прави друштво на испитиве![]()
Ако ти е заостанат предметот од лани, во читална си, од 12:15. Од низи и редови, до линеарна алгебра.[/Q
А како е терминот за полагање математика тие што им е заостанат се сите од 12:15 или ...на друг начин се групирани.. :salut:
Незнам од кај сум слушнал јас 45, грешка сум бил изгледа.колега увек се спушта! али на предавање рече дека нормална е 51, али мислам дека бар на 41 ке ја спушти-така да congrats!
Е колега јас не те оставам:salut: :pos2:Абе сите сте положиле, кој ќе ми прави друштво на испитиве![]()
Јас имам 50.8 поени. :icon_frow
epa od 940 dusi samo 160 polozile, mislam deka mora da ja spusti barem 5-10 poeni
Kolega,neam poim koi temi treba da se ucat,inace i mene mi e ostanat od minatata godina.Dali istite temi gi imame za polaganje i nie i tie sega sto se prva ili ima nekoja razlika?Deka nemam nikakvi informacii vo vrska so matematika,pa ako znaes neso kazi))
Ако ти е заостанат предметот од лани, во читална си, од 12:15. Од низи и редови, до линеарна алгебра.[/Q
А како е терминот за полагање математика тие што им е заостанат се сите од 12:15 или ...на друг начин се групирани.. :salut: