Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали има некој што полага во 10 и 15 часот да е расположен да ми позајми менаџмент книгата за во 8часот????? се моли некој да ми ја дааааааааајјј плис плис плис

Дали некој ја гледаше емисијата" Код" која заврши пред 10 мин мислам дека после емисијава тешко Ви се пишува утре по Менаџмент.

Зборуваа за корупција на факултетите посебно спомнаа дека Економски бил најкорумпиран,имаше изјава од студенти дека професорите земале мито и такви ствари спомнаа за менаџмент и статистика.

Пак јас =)))

Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
И колку е минималната граница за да се положи? :toe:
Еден ден пред колоквиум ме фати паника, кој знае нека сподели нешто :cuc:

Пак јас =)))

Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/

минимална граница нема, то ест има ама е имагинативна-зависи како е расположен, полагаат беден мал број луѓе ама позитивното е што на увид скоро сите ги пуштат на втор колоквиум. задачи од АП и ГП како што ги има во збирката, ама од потешките. Веројатност 99% има

Пак јас =)))

Мене ми се падна геометриска прогресија како од збирката, со посета на туристи во еден град по месеци. Веројатност ќе има сигурно.

Официјална граница е 16 поени, ама на Драге може да му фркне и со 2 бода да те пушти на втор коловкиум :)

А потрошувачки кредити???

Кои беа тие? Оние кога зема некој кредит и го враќа после на скратен рок и некои такви? Ако е тоа може да се падне мислам.

А потрошувачки кредити???

Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:

Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:

Дава, дава:) Јас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.

Дава, дава:) Јас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.

Нека даде ...... :):) Да ми се исплати што два дена само множам ред со колони, па 300 чуда и така натака ..... :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom