Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе колеги важни ли ни се за нешто редните броеви на списоците за полагање што се истакнати на факултетот ?

И знае некој дали има истакнато распореди за полагање веќе ?

нема уште истакнато кој во која просторија полага,вчера бев.а ова за броевиве не знам и стварно не ми е јасно зошто прават вакви списоци.

Kolegi, znae li nekoj do koja str. treba da se uci agrarna i dali moze da se dopiseme na spisokot za polaganje na 10ti namesto na 6ti?

Вонредно сум и се сликав денес.

--- надополнето ---

Знам дека беше пратам се, но незнам од ка никна идејата дека ќе има 5 што е пологично дека нели сега на два колоквиума го направија. :pipi: Иначе не се лути ти толку брзо :)

таман работа , не се лутам за такви работи :)

А на Драге да му текне да им каже да сменат на страната бидејќи таму уште пишува дека полагаме на први? И кога ќе дадат список кој кога полага? Немам збирка оригинал, треба да позајмувам од некој во другата група што ќе полага :toe:

--- надополнето ---

Позз :helou: :):):)

--- надополнето ---

Па од овие пермутации има задачи од типот: Ако ДРВО е почетна пермутација, која е 333? А јас појма немам како се решаваат овие. И ако може баш пермутација да ни погоди ............

--- надополнето ---

Абе не се наплаќа, ние ги прашавме тие што сликаа и ни рекоа дека веќе ни било платено.

Има списоци кој кога полага, мислам дека денес се поставени. Јас од 10:10, А4. :)

Инаку тоа за пермутациите е лесно, денеска асистентот Игор објаснуваше на вежби, боза е, тоа да се падне само на коњ сме, штета што нема. :)

Има списоци кој кога полага, мислам дека денес се поставени. Јас од 10:10, А4. :)

Инаку тоа за пермутациите е лесно, денеска асистентот Игор објаснуваше на вежби, боза е, тоа да се падне само на коњ сме, штета што нема. :)
И лани викаа така па ја си се извлеков со пермутации од зборот СКОПЈЕ:smir: се‘ Драге што кажа дека нема да има, се‘ ни се падна :)

И лани викаа така па ја си се извлеков со пермутации од зборот СКОПЈЕ:smir: се‘ Драге што кажа дека нема да има, се‘ ни се падна :)

Па Драге мислам дека нема кажувано ништо за типовите на задачи, освен ако не сум бил на тоа предавање. :)

И дали ги прегледуваат збирките и таблиците? Ги купив на старо, па во таблицата има допишувано некои формули, да не ми прават нешто проблеми? :)

Па Драге мислам дека нема кажувано ништо за типовите на задачи, освен ако не сум бил на тоа предавање. :)

И дали ги прегледуваат збирките и таблиците? Ги купив на старо, па во таблицата има допишувано некои формули, да не ми прават нешто проблеми? :)

Тие што се допишани, самиот ни кажа да ги допишеме (ако мислиш на оние со алфа, бета...)

незнам дали сте виделе на страната на економски ама микро колоквиумот пишува дека е на 5ти ако некој знае дали ова е точно нека пише

До која страна треба да се учи Сметк.на трошоци/Управувачко ?

И дали пишти Шуклев список денес?

Не пушти список Шуклев.Дојде асистентот Столе објаснуваше за кејсот со Фишер.

Постојат ли прашања по Макро(освен тие што може да се паднат по 1-2 од листовите кои ги дава) и Микро?

Постојат ли прашања по Макро(освен тие што може да се паднат по 1-2 од листовите кои ги дава) и Микро?

за макро има некои прашања у либро.а за микро нема ништо и колоквиумот го ставила на 5ти:zid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom