Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За сликањето ништо не бараат.

Систематскиот преглед мислам дека е задолжителен и за вонредните, за сликањето не знам.

И математика е на 02.11, дефинитивно, така кажа Драге денес.

сигурно ќе биде вклучено коа ке се заверува нареден семестар хахаха
фала друже ;)

За сликањето ништо не бараат.

Систематскиот преглед мислам дека е задолжителен и за вонредните, за сликањето не знам.

Вие како да не сте биле на свадба до сеа. Кога ја добиваш сликата, тогаш плаќаш :pos:

сигурно ќе биде вклучено коа ке се заверува нареден семестар хахаха
фала друже ;)

Dali vazi toa za slikanjeto i za vonredni ako znae nekoj neka kaze

Вонредно сум и се сликав денес.

--- надополнето ---

Те мрзи да бараш претходно дали е поставено истово прашање а ? хехехе веќе го имам одговорено ... 3 задачи 3 прашања ќе има а какви типови ќе бидат незнам за тоа :)

Знам дека беше пратам се, но незнам од ка никна идејата дека ќе има 5 што е пологично дека нели сега на два колоквиума го направија. :pipi: Иначе не се лути ти толку брзо :)

За прв колоквиум ти се низи и редови, комбинаторика, веројатност и детерминанти и матрици. За втор се останато :):):):)

--- надополнето ---

Јас Драге не сум го видела 2 недели :pos2: Не одам на предавања, многу рано ни се :pos2::pos2:
Иначе и јас се откажав од математика, се гледаме на испит :toe:

ај се глеаме на испит :helou:

Со овој распоред на темите математика за двата колоквиуми е далеку полесно да се положи на колоквиуми.
За прв колоквиум си учиш комбинаторика, детерминанти и матрици и положуваш.
За втор колоквиум си ја учиш финансиската математика и положуваш.
Мераци...

п.с. Научете пермутации, ќе се паднат :)

Со овој распоред на темите математика за двата колоквиуми е далеку полесно да се положи на колоквиуми.
Мераци...

Фала колега, ќе си повториме :)

Мераци...

Е од кај сега ова? :)
На мене ми рекоа дека речиси никогаш не давал пермутации, лани имало исклучок. :icon_mrgr

Вие како да не сте биле на свадба до сеа. Кога ја добиваш сликата, тогаш плаќаш :pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Вчера дур чекав ред за сликање едно девојче рече како наводно по 1200 ќе се плаќало :nesvest::nesvest::nesvest: Незнам колку е вистина ама јас мислев до 500 денари плаќањево, едно сигурно ќе ни наплата :toe::toe::toe:

А на Драге да му текне да им каже да сменат на страната бидејќи таму уште пишува дека полагаме на први? И кога ќе дадат список кој кога полага? Немам збирка оригинал, треба да позајмувам од некој во другата група што ќе полага :toe:

--- надополнето ---

ај се глеаме на испит :helou:

Позз :helou: :):):)

--- надополнето ---

Мераци...

Па од овие пермутации има задачи од типот: Ако ДРВО е почетна пермутација, која е 333? А јас појма немам како се решаваат овие. И ако може баш пермутација да ни погоди ............

--- надополнето ---

Вчера дур чекав ред за сликање едно девојче рече како наводно по 1200 ќе се плаќало :nesvest::nesvest::nesvest: Незнам колку е вистина ама јас мислев до 500 денари плаќањево, едно сигурно ќе ни наплата :toe::toe::toe:

Абе не се наплаќа, ние ги прашавме тие што сликаа и ни рекоа дека веќе ни било платено.

Абе колеги важни ли ни се за нешто редните броеви на списоците за полагање што се истакнати на факултетот ?

И знае некој дали има истакнато распореди за полагање веќе ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom