Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Калиопа, имаш проблеми со дијафрагмата. Поздрав.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Стварно немаат осет со рекламирањево.

А иначе Игор ептен се избламира со говорот што му го држеше на Виктор, а Тони конечно си го покажа своето вистинско лице кога им се развика на публиката :tv:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Може на Идол да се изрекламирам како правам добро кафе? Идолите кај мене на гости, ќе правам кафе и овие ке сркаат. На Јана ќе и гледам на филџан ако треба. Гледам сфашта се рекламира па зашто да не и ова...

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Тони конечно си го покажа своето вистинско лице кога им се развика на публиката :tv:
Додуша, во право е донекаде.
Голем процент од публиката се распискани деца.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Леле Јано, зошто бе? Зошто Aerials? ццц :nenene:
Не требаше да ја пее таа песна. Не ми се допадна пеењето. Дали поради тоа што женско ја пееше песната или она утна, не знам.:toe:
Требаше друга песна да земе.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Стварно немаат осет со рекламирањево.

А иначе Игор ептен се избламира со говорот што му го држеше на Виктор, а Тони конечно си го покажа своето вистинско лице кога им се развика на публиката :tv:
Е што се избламирал? Според мене има право, да не беа они Виктор по дома ќе си пееше.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Е што се избламирал? Според мене има право, да не беа они Виктор по дома ќе си пееше.
Не мора да значи. Какви све (не)фаци излегле на телевизија и релативно успеале, а не па тип што ќе заврши музички факултет, што изгледа и пее убаво. Сигурно ќе успееше и без нив, само што вака е по убрзана постапка.

А се избламира со тоа што рече дека он продава цинизам за живеачка, и дека он бил Колумбо, а Виктор домородец. Едноставно - прост коментар.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Да, тоа е проклета вистина...ќе мора да се соочуваме со уште едно нежно и разгалено бебенце на мама како Љамбе...ах вие жени. Поарно да гласате за права и квалитетна ЖЕНЕТИНА како ЈАНА отколку за машка фејл кукличка :)
Јас ко машко не би гласал за Јана само затоа што е женско туку ценам вистински вредности а Јана и Иван се небо земја (за пеење нормално, за изглед Јана ми е срценце :drk:). Македонскиот идол треба да има моќен глас и да умее да пеае секакви стилови, не дека Јана не го може тоа туку не ми оставила моќен впечаток за некоја добра песна, еве денес одбра нешто што никогаш во живот го немам чуено, звучеше океј ама не е тоа тоа. Кај Иван секоја песна е погодок, нема грешка човекот!

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Како ја исилува smells like teen spirit овој Мики......... :tapp:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Не мора да значи. Какви све (не)фаци излегле на телевизија и релативно успеале, а не па тип што ќе заврши музички факултет, што изгледа и пее убаво. Сигурно ќе успееше и без нив, само што вака е по убрзана постапка.

А се избламира со тоа што рече дека он продава цинизам за живеачка, и дека он бил Колумбо, а Виктор домородец. Едноставно - прост коментар.
Имаш право, кажано е на прост начин. Сепак мора некако да се каже за Виктор да сфати некои работи.
А што е со Мики бе???????????? Многу го сакам, и сакам како пее, ама ова беше ко запек да има.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Шостори филмој тепање жирито.
Прво, немаат никакво право да се мешаат во приватниот живот на идолите. Кој, шо сака може да си пишува на твитери, фејсбуци и така натаму. Кој се тие да кажуваат дали Виктор треба или не треба да пишува. Прво тројцата не се компетентни да кажуваат за приватен живот кога на тројцата им е катастрофа.

Многу се нервирам. За се` се коментира, за се` се кажува само не за музиката.
Облеката ваква, косата таква. Тие се работи шо лесно можат да се сменат. Гласот е оној кој не можи да се измени. Кога требаше да ги критикуваат (на почетокот), ги фалеа. Затоа и Билјана толку потфрли, и затоа Дејан е таму каде што е, а не треба да биди.

Башка е дешавката со Иван, каде што Игор се избламира ненормално премногу, и наместо да му ја симне шапката на Иван, тој си напрај тешки филмој. За срамота.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom