Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какво "перење" пари им е оваа финтава со Кристијан на овие столчинава демек малце гласови собрал :pos: и секој нареден понеделник се повеќе и повеќе гласови/пари си собираат :icon_lol:

Па каај може да испадне во оваа фаза еден од Кристијан или Виктор :pos:..

Добра фора им е со ова што ги оставаат на тие столчињата, нареден пак и Виктор ќе е :icon_bigg

Една од најубавите песни Јулево денеска стварно ја испеа мизерно. Нејќев да испадне само поради песната, ама шо беше трагична беше.

Цц овој Хико остана не ми се верува , каква тарабука е дечаков

За предвидување Саше Фактор Икс не ми е рамен. Се надминав себе со прогнозата за Идолов. Сечете крушките народе...:icon_lol:

Билјана повеќе заслужи да испадне, али ај. Ваљда ќе се опамети за следниот понеделник.

Темава е Македонски Идол или да се собереме против Кристијан-Кико-Хико-whatever?
Мики според мене имаше најдобар настап вечерва. Девојките не можам да ги слушам, и треба сите да испаднат. Тие што беа добри испаднаа уште на почетокот, овие немаат врска.

Какво "перење" пари им е оваа финтава со Кристијан на овие столчинава демек малце гласови собрал :pos: и секој нареден понеделник се повеќе и повеќе гласови/пари си собираат :icon_lol:

Па каај може да испадне во оваа фаза еден од Кристијан или Виктор :pos:..

Добра фора им е со ова што ги оставаат на тие столчињата, нареден пак и Виктор ќе е :icon_bigg

Шо подразбираш под перење пари ти? :pos2:

Темата е Идол, чиј што (за жал) составен дел е и Кико. Ако му се соберат, сигурно ќе бидат празнолетни и полни со хормонални, добри намери. Овде да аргументирам, дека однесувањето му е недозрано, лигаво, арогантно, како да се симнал од облак да ја илуминира публиката со својата појава. Колку што е убав, толку е нехаризматичен и пластичен, вештачки и ладен. Ретко кога да ми создава некој изведувач така негативна емоција додека го слушам. Да се запази исто така, дека имаше фатални грешки во пеењето, а се извади на гласови на малолетнички во минимум 2 наврати досега.

Според мене многу добар концерт, повеќе од песните од Битлси што сакав да ги слушнам :)

И пак хихо лошо испеа. Не бе, на овој не му е местото тука кој сака нека каже.

па сите истото го велат, само исто не мислат тинејџерките, тоа е маса на луѓе кои не гледаат квалитет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom