Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Троа мрснички кандидаткиве

Жирито ги направи сите како да се супер, ѕвезди, пеачи, најдобри, најубави, ко да ги ставиле таму да даваат пофалби, а не критики :) (не ми е за друго, ќе мислат такмичарите сварно дека е така)
Инаку Тони за ова со евровизијата...:bravo::zver:

Како е можно таа од Тетово глупачата да оди понатаму. Па толку грозно однесување не сум видела никогаш досега и таа ќе биде некоја пејачка и ѕвезда. Просто се изненадив кога видов дека Биљана не влезе, навистина е родена за на сцена, секоја чест!

Ај некој нека ми каже што беше фората со Евровизија? Тони треснал пак нешто? Не видов... :)

Ај некој нека ми каже што беше фората со Евровизија? Тони треснал пак нешто? Не видов... :)

Од овие 20 души на Идолов да се одбереле двајца ќе било многу подобро него ли Влатко, у тој стил нешто.. :)

На водителиве слушалките им беа прегласно пуштени, се се слушаше што им кажуваат од режија :pos:

На водителиве слушалките им беа прегласно пуштени, се се слушаше што им кажуваат од режија :pos:

Да исто и на судиите. Тоа покрај самите водители им е најголемиот пропуст во организацијата.

Да исто и на судиите. Тоа покрај самите водители им е најголемиот пропуст во организацијата.

Водителите се ужас со најтапа хумор воопшто :pos:
Инаку тие зад жирито не ни гледале како што треба и внатре ништо не се слушало. Затоа и пискањето на таа не делуваше така страшно :pos:
Сакам кажам можеше малку поинаков распоред да се направи а може и халата да се озвучи за да може да слуша и публиката.

Ништо не бива од овие само ги форсират пеач со сила не бива пеач.....

Мене у целост ми е глупо студиото. Некако многу неорганизирано, измешано... па уште и кога ќе ја пуштат кран камерата од кај светлата - крајот!

Али ипак, ко за наши стандарди, навикнати сме и на полошо.

Како е можно таа од Тетово глупачата да оди понатаму. Па толку грозно однесување не сум видела никогаш досега и таа ќе биде некоја пејачка и ѕвезда. Просто се изненадив кога видов дека Биљана не влезе, навистина е родена за на сцена, секоја чест!

Мислиш нa девојката што ја пееше Hurt ? Оваа?

--- надополнето ---

Ок беа ама со пеењево слабо некако.,,

Ваљда до приемот ти било не си можела да слушнеш добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom