Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро што се дешава со нашиов Идол? Мене така ми се чини или до сега немаше ниту еден што пееше добро? Демантирајте ме со некое видео:toe:(Само немојте џиџи да ми го постирате)

Па ако не забележавте во првиот круг ниту ги пуштаа тие шо пееа убаво, туку само ги поминуваа во неколку минути и одоздола пишуваше : Поминати кандидати, понатаму ќе ги пуштат тие. Првиов круг беше школо, кој не треба да се пријави на Идол и слични аудиции. И секако за забава, али многу мајки терези и правични овде :))))))

^ Точно. Едно другарче од Прилеп кое е влезено во 20тте финалисти не го дадоа на аудициите.

Јас знам за двајца од Битола шо многу убо пејат, а не ги видов баш на аудициите ептен на кратко по некоја секунда. Едниот ми беше школски и пеј нешто опера и негде е инструктор за пеење, а другиот е пејач во The Streets од Битола тезгарска група пејат интересни изведби на познати песни.

Сигурен сум дека многу други има шо не ги ни покажаја и од другите градој. Без проблем ќе соберат 12 души шо ќе знат без да се посрамотат да испеат.

I hate Igor. Од дека пак тој во жири? Иначе јаки им се аудициите, ајде уше малку и официјално гала-вечерите :D.

Од колку има вечер Идол, да не знаете ?

Калиопи: Леле ама си груб
Тони: И грд сум:pos::pos:

Ѕвер е бе мајке ми ѕвер е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom