Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе 5 градој, али имало пријавени од јутра до сутра, и ваљда првиот филтер само да не го седат во август по 10-12часа, после ваљда ќе бидат, шогизнам.

Абе 5 градој, али имало пријавени од јутра до сутра, и ваљда првиот филтер само да не го седат во август по 10-12часа, после ваљда ќе бидат, шогизнам.

Ама барем тоа да беше кажано, а не да форсираат и да кажуваат дека они тројца биле по градовите. Ок, ќе сфатам биле зафатени, не можеле во тие градови, ок, ама не е ок тоа што го лажат народот кој гледа и кој мисли дека нивни се финтите.

Како мислиш да ни кажеа? Како го замислуваш тоа? Па само 5% од луѓево шо го гледаат идолов сфатија уствари. И тоа поќето од некој шо им кажа. Сите си мислеа кратено при монтажа.

Е пак имало некој во жири, поарно тие да ги даваја кој и да беа отколку вака најпренајглупо шо можи.

А па веќе Каљопа шо е ангажирана, та и овие двата денгубарите немој молимте. Глупа замисла, класичен фејл.

Незнам колку ќе се извадат сега со концертите и со каков буџет ќе располагат, Бугарија му беше ептен на ниво организирано.

Како мислиш да ни кажеа? Како го замислуваш тоа? Па само 5% од луѓево шо го гледаат идолов сфатија уствари. И тоа поќето од некој шо им кажа. Сите си мислеа кратено при монтажа.

Па така, да се знаеше однапред дека на тие и тие аудиции едноставно не можеле да присуствуваат овие тројца. Вака луѓето се смеат и гледаат мислејќи дека навистина се овие во жири... Не е фер спрема гледачите кои гледаат. Не е чесно, лажење е ова и манипулација.

Е пак имало некој во жири, поарно тие да ги даваја кој и да беа отколку вака најпренајглупо шо можи.

А па веќе Каљопа шо е ангажирана, та и овие двата денгубарите немој молимте. Глупа замисла, класичен фејл.

Незнам колку ќе се извадат сега со концертите и со каков буџет ќе располагат, Бугарија му беше ептен на ниво организирано.
Ама признај неќеш да ја гледаш Сузана Турунџиева :D Ја се би дал само таа да не е во жири, а била :kesa:

Ама признај неќеш да ја гледаш Сузана Турунџиева :D Ја се би дал само таа да не е во жири, а била :kesa:

Не ја потценувај мојата аверзија кон Каљопа!
Мада порадо би бил слеп и глув него да бирам меѓу Каљопа и ова Курунџиева, претенциозни смрдени кучки!!!!

eве која била песната макавели :pos:

Слушни ја „Луѓето никогаш не можат да сфатат“ да видиш шо е ѓупски рап!

Иначе Даниел е позната личност во Битола, оперира на Вепеше од доенче.

ахха шо јак ремет им маваат тони и игор :pos2:
а каЉопи па константно се обидува да изиграва шмизла и никако да и успее :tapp:
а некои па "идоли" што има!:pos:
кој ги лажел дека знаат да пејат?!

Шо мислење имате за батката од Контант Ин или како и да се викаат?

Мене ми е баш уникатен, со фина музика, и .... добро, може текстот не му е нешто посебно, ама е доста подобар од другите.

Шо мислење имате за батката од Контант Ин или како и да се викаат?

Мене ми е баш уникатен, со фина музика, и .... добро, може текстот не му е нешто посебно, ама е доста подобар од другите.

Нешто во класата на Коста Бургов и Глоријан, класична пациентела. Интересен само за сеир, а сериозно како музика мислам е смешно да се дискутира.

За целото шоу имам негативно мислење.Прво кавалитетот е нула,второ ова со монтирањето е катастрофа невидена,барем малку професионално да го направеле.Значи ти ќе одиш на аудиција,ќе пееш пред сосема трети луѓе и потоа ќе се гледаш на тв како те исмејуваат Игор и Тони.Понекогаш навистина претеруваат со нивните заебанции,ама и кандидатите не се ништо подобро.Незнам како се осмелувааат да одат,навистина не сум верувала дека има толку таленти нашава земја....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom