^ Ghost Rider ^
Biker Boy
- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 8
Трипувам трипувам најсмешен ми беше :pos2:
Еве ти еден најпрост пример...овие од Куманово сите беа кој од кој.....иначе зошто мислите дека е монтирано???..зарем Тони и Игор туку така ќе одговараат на се и сешто што ќе го видат од презентерите на бина??..и плус ќе пеат заедно со нив??..па не знам кај беше мислам охрид една на сцена беше и камерата од назад како што ја снимаше видливо беше дека и Тони и Игор сосе Калиопи беа на маса..!
Најдобриот рапер...Трипувам трипувам најсмешен ми беше :pos2:
каква појава е само типчево :uvo:Трипувам трипувам најсмешен ми беше :pos2:
За оваа мислиш така!?Дајте линк од тоа симпатичното девојче што спомна металхамер погоре што кажа дека работела во бижутерија
Со мене учи !Дечкото што ја пееше "Полско цвеќе"....Не знам дали можам тоа да го опишам....Викање, драма, актерска игра, мислиш ќе извади нож ќе испоубие се или пак срце ќе го удри од што поцрвене од викање...
П.С Да ви помогнам со еден детал до сите оние што се уште мислат дека не е монтирано. Жирито облечено со шалови и џемпери, а кандидатите по кратки ракави. Доволно???
Од понеделник до петок ја даваат у 5 дела... сеа незнам точно кога, дали после првите или вторите вести.Кога има реприза?