Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
овие од Куманово сите беа кој од кој.....иначе зошто мислите дека е монтирано???..зарем Тони и Игор туку така ќе одговараат на се и сешто што ќе го видат од презентерите на бина??..и плус ќе пеат заедно со нив??..па не знам кај беше мислам охрид една на сцена беше и камерата од назад како што ја снимаше видливо беше дека и Тони и Игор сосе Калиопи беа на маса..!

--- надополнето ---

Што е со рапериве на идол бе??? Приметувам дека доста голем број од кандидатите се пријавени само за да добијат на публицитет, без разлика на тоа што ќе биде негативен. Важно ќе станат ФАЦИ. (и не им замерувам, кога немаат срам - терај)

Очигледно немаат некој да ги поучи дека страмота е туку така да излезат на телевизија и да се глупираат...овие од Куманово сите скоро беа такви!

овие од Куманово сите беа кој од кој.....иначе зошто мислите дека е монтирано???..зарем Тони и Игор туку така ќе одговараат на се и сешто што ќе го видат од презентерите на бина??..и плус ќе пеат заедно со нив??..па не знам кај беше мислам охрид една на сцена беше и камерата од назад како што ја снимаше видливо беше дека и Тони и Игор сосе Калиопи беа на маса...
Dude, are you serious??? :nesvest:

Дечкото што ја пееше "Полско цвеќе"....Не знам дали можам тоа да го опишам....Викање, драма, актерска игра, мислиш ќе извади нож ќе испоубие се или пак срце ќе го удри од што поцрвене од викање...:)
П.С Да ви помогнам со еден детал до сите оние што се уште мислат дека не е монтирано. Жирито облечено со шалови и џемпери, а кандидатите по кратки ракави. Доволно???

ниеден кандидат до сега што гледав не остави впечаток на идол. кој и да го изберат не знам што дља кажам нема д аличи да биде пејач.

Читав еден коментар на девојче кое пеело во Штип, жири му била Сузана Турунџиева и 2ца мажи кои не ги познавала, а ја дале деновиве во кратките емисии и измонтирано со Калиопи, Тони и Игор како и прават глупи шали некои.
Така да глупости без везе.

Иако реално повеќето од луѓето се за заебанции, до толку да се немало самокритичност бе! Пејте си по дома, не мора секој да се пријавува на вакви натпреварувања :uvo:
Во оваа емисија онаа плачкана што отиде во ВЦ се разлигави зашто и кажале дека не знае да пее. Епа конечно ја дозна вистината!

а таа ја видовте што по вторпат дојде на аудиција Елена ендо ниско девојче, кој и рекол да се пријави уште еднаш исто викаат дека се пријавувала и во други градови :nesvest:

Кој ќе ја отпее правилно песнана од Тоше евровизиска,директно ќе се пласирал во финале.
Така се збори...

Кој ќе ја отпее правилно песнана од Тоше евровизиска,директно ќе се пласирал во финале.
Така се збори...

Хаха..и ја мислам така..кој ќе ја отпее е новиот идол!

Ово је балкан, балкан :pos2::pos2::pos2:
Се прснав од смеа!!!!!!!!!

Значи ја сам Кумановац, и днска на некој начин се сраму зашто сам Кумановац.
Искочи најлошо што можеше од Куманово, женски па до негде бева океј али веќина бева утепани до коску сас искључак на некои.
Мушки што да кажују, сви педери од Куманово соберени на едно место и се смешкав пред камеру..ах да, ќе забравеше па и најголеми сељаци искочива бе, глупирасва само за да бидев фаце, какви фаце бе, ја би кажаја да идев да се утепав, срамив га Куманово а и сами себе без ич око да им трепне..Од Куманово днска тој што искочи е пропалитет сас тапију, немаше ни едн/една саглам и то је то..Бруке, не ми се пишуе више..
Напиша на кумановски дијалект затој што моментално само тој ме прави поноснога што сам Кумановац, тј преубав дијалект.

неколку не ги дадоја од Куманово пријавени ги прескокнаја колку да заврши побрзо емисијата

Значи ја сам Кумановац, и днска на некој начин се сраму зашто сам Кумановац.
Искочи најлошо што можеше од Куманово, женски па до негде бева океј али веќина бева утепани до коску сас искључак на некои.
Мушки што да кажују, сви педери од Куманово соберени на едно место и се смешкав пред камеру..ах да, ќе забравеше па и најголеми сељаци искочива бе, глупирасва само за да бидев фаце, какви фаце бе, ја би кажаја да идев да се утепав, срамив га Куманово а и сами себе без ич око да им трепне..Од Куманово днска тој што искочи е пропалитет сас тапију, немаше ни едн/една саглам и то је то..Бруке, не ми се пишуе више..
Напиша на кумановски дијалект затој што моментално само тој ме прави поноснога што сам Кумановац, тј преубав дијалект.

Еее брат, не претеруј сг па и ти. :)

Имаше некои стварно добри, како тај девојка 28 године, после едно девојче, Марија, на кратко гу имаше само, у тј дел ''поминати кандидати'', лично гу познавам и убаво пое, што покажа, а и доста други што стварно си ги бива. :)

Е сг што имаше некои забегани како онј упали светло да се плескамо у ночи... за њега јасно беше дека се пријавија за играње к**. И сам си кажа. Ама онј талент азбуку што гу кажуе, ја стварно не знам како ќе си га продужи живот сга. Убаво спомна Тони некој мост, тамо да га пратимо... :)

Иначе мене идол ми е дечко што сака да биде Македонски идоУ, од КисеУа Вода... :pos:

Еее брат, не претеруј сг па и ти. :)

Имаше некои стварно добри, како тај девојка 28 године, после едно девојче, Марија, на кратко гу имаше само, у тј дел ''поминати кандидати'', лично гу познавам и убаво пое, што покажа, а и доста други што стварно си ги бива. :)

Е сг што имаше некои забегани како онј упали светло да се плескамо у ночи... за њега јасно беше дека се пријавија за играње к**. И сам си кажа. Ама онј талент азбуку што гу кажуе, ја стварно не знам како ќе си га продужи живот сга. Убаво спомна Тони некој мост, тамо да га пратимо... :)

Иначе мене идол ми е дечко што сака да биде Македонски идоУ, од КисеУа Вода... :pos:
Кажа брат ја дека има искључоци, али тој е што е.
Траги-комедија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom