Од доктор на медицина до кардиохирург има разлика како од тука до Америка.Тоа е исто кога економист со општа економија критикува работа на ревизор или сметководител.Скраја да е! Не сум кардиохирург. Кажав доктор на медицина!
и поширокоНајдобар доктор во Македонија.
Ова е кратка содржина на филмот Black Death со некромансери...бааги погани муабети се вртеле за човеков.Имаше една веб страница со многу лоши коментари за Жан, но еве сега не можам да ја најдам. Пишуваше нешто како на пример (сабајле оди во 5.00 на работа за да ги изнесе труповите што му починале од претходниот ден, додека нема други доктори што одат на работа, а знам и други работи али не е темата тоа, и нема да навлегувам во детаљи).
и брат му е лош стручњак? Доктор е и тој?И пак, овие ЛЕВИ доктори еден ден ќе бидат плод на Жан Митрев (читај неговиот брат Саша Митрев)
Таман се разви дискусијата - ти сакаш да се откажеш ... уште чекаме да ни докажеш дека ние не сме во право ... немој да не оставиш сега во недоумица ...Ај да не дискутираме повеќе
Кога ќе почнат пациенти да се жалат, тогаш ќе почнам да се сомневам во работата на целата институција. Не сме глупи да мислиме дека Жан е единствениот кој оперира. Ама штом специјалисти од странство работат за него, сигурно не е просечен.Несакам да навредам, повредам или да возвишувам некого ни директно ни индиректно. Ќе си кажам мој став околу сето ова кој се темели на долги муабети со луѓе вработени во Филип Втори и ќе ви го кажам следново: неможе еден човек па и супермен во 365 дена во годината сам да направи преку 3000 официјални операции и тоа е континуитет секоја година што се прават операции во таа кардиохирургија, од нив просек операција трае по 7 часа, значи има екипа од доктори кои оперираат тука не е само он. Најголема смртност, од 90 до 95 % има кај пациентите кои др.Митрев ги оперира во првата година од постоењето на болницата за сега тој процент да му е под 10, барем научил малиот како треба...(иако на странските лекари кои работат и оперираат кај него смртноста е помала и од 1% ако не и 0) Операциите сеуште ги извршуваат доктори од странство за да може да има и толкав број на операции реализирани и сеуште се крие сето тоа заради фамилијарните врски со фамилија Глигорови (внук му е на Кирчо) и одтаму и елиот комплекс за безпари и по разни превирања и притисоци му припадна нему-огромен дел од воена болница но тоа е друга работа.
Според мене Жан Митрев не е ништо поише од еден обичен шарлатан кој на туѓата мака успева да изгрди свој бренд и со лаги да стане она што е
ова е мој став и непланирам дополнително никому да му го образложувам или да се докажувам во врска со него па затоа и ве молам не ми реплицирајте на постов пошто нема да ви вратам, а ваше е да си имате свој став и како таков да си го кажете и искажете. Овдека не наведувам проверени факти туку е став кој сум го добил од неколкугодишно дружење со луѓе вработени во неговата клиника што и може а и немора да се земе за репер
Пиши ми на е-мејл ќе дискутираме :wink:Таман се разви дискусијата - ти сакаш да се откажеш ... уште чекаме да ни докажеш дека ние не сме во право ... немој да не оставиш сега во недоумица ...