Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси беше во пасивен офсајд во претходниот пас(од Алвес изгледа беше до Педро), а во пасот од Педро до Меси, се беше чисто затоа што и двајцата беа зад одбраната, и тука офсајд нема.

Sepak mislam deka imase offside:) , Messi ja aktivirase svojata pasivna offside pozicija.Podobro bese Pedro sam da sutira kon golot.

ај нека ни е честито полуфиналето и вака да играме против задрид, во врска со утакмицата алвеш ме разочара во одбраната, поголемиот дел од киксовите произлегоа од него али во напад супериорен плус гол даде така да простувам му. како и да е сите одиграа на топ ниво, кеита ебати ГОЛИШТЕТО :drk::drk: џабе не му е омилен фудабелер на Пеп :smir:. сега само пујол да ни се врати и нема да имаме вакви дупки во одбраната

П.С. мурињо нека си резервира за у капелата оти нема да преживее до крајо на сезоната :pop::buum::vozbud:

--- надополнето ---

Кеита: "Овој гол е за мојот брат Абидал , врати се што побрзо"
ЦАР !!! :nesum::pipi:

Честито победа и пласман во 1/2 финале.. :smir:

Јас си стојам на тоа дека голот беше офсајд. Ама како и да е манита не е малку :)

П.С. Кој ќе најде слика за у потпис од денсањето на Дани и Адриано после голот на Дани има пиво :):)

Гледав на скај
Два цитати ќе извадам од коментаторот

1. камерата е кон трибините, коментаторов вели: како ли им е на овие навивачи, буквално секоја недела си се радуваат на победа

2. само што заврши мечот, коментаторов вели: порака до мадрид: се што можете вие, ние можеме повеќе

:vozbud:

ајде чекор по чекор, само едно нешто не можам да сватам. ноншалантноста и ефтино продадени топки, многу често одиме по линијата - од готово да напраиме вересија.

виља мора да ја докаже класата што ја има, во спротивно сум за во иднина да седне на клупа малку. не асистира, не краде, не влага во шанси, а кога ретко ќе влезе мизерна завршница, го остава голманот без работа. бојан со сигурност во 5 утакмици ќе постигнеше гол(ови) дури и учинокот во играта ќе беше поголем. криво ми е што е така но во овој момент виља е кочничар, се надевам Пеп тоа го има во предвид

неколку крупни грешки на алвес, но, и покрај тоа, каков фантастичен фудбалер. буквално како што самиот за себе изјави пред некое време: кичмата си ја кршам за барса

иниеста перфекција. ќе се осудам да го споредам со зидан

Повеќето сметаа дека е полошо што првиот дуел е на Кампот, но јас токму тоа го сакав затоа што очекував убедлива победа од 2 - 3 гола разлика. Ќе беше многу потешко ако првиот дуел беше на гостински терен, но вака полуфиналето е веќе осигурано.

Одбраната не беше на врвно ниво, но сепак без Пујол и Абидал е друго. Мислам дека со Алмерија треба да игра Милито, треба да му се даде повеќе шанса.

Сега гледав highlights...одличен гол на Кеита, одлична игра на Иниеста, Меси ги разигруваше сите, асистираше, шутираше....
Ама имавме и среќа, посебно во првите 10 минути, ако влезеа тие две шанси на Шахтјор, ќе беше у пичку матер тешко...
За средината немам зборови, перфекција...нападот каков таков ќе се оправи, нема вечно да не постигнува голови, она што ме плаши
е како и секогаш одбраната. На неколку натпревари Валдез не вадеше, денес имавме и среќа, а и Шахтјор нема толку искуство на вакви натпревари.
Против некоја посериозна екипа таквите грешки може да бидат кобни. Знаеме дека одбраната не е иста без Пујол и Абидал, но сепак мора да
се отстранат овие грешки, мора да се стабилизира. Бускетс сепак не е стопер, треба да му се даде шанса на Милито, барем на натпреварот со Алмерија, да се види како ќе изигра. Ни треба класичен стопер на тоа место. Пиќе ја нема таа стабилност кога не е Пујол покрај него, очигледно му треба време да се навикне да игра без него во тандем.
Сепак, како и да е, играта денес беше задоволителна, повеќе од добра и може да кажеме дека сме веќе скоро полуфиналисти, а тоа значи ЕЛ КЛАСИКО пак....

Најтапа фан клуб, нишо не се дешава се тоа па тоа:) Честито победа јас искрено се сомневам дека некои играчи од тимот се луѓе. Јас пре би рекол марсовци се, друго логично објаснување за ваква доминација нема!

Најтапа фан клуб, нишо не се дешава се тоа па тоа:) Честито победа јас искрено се сомневам дека некои играчи од тимот се луѓе. Јас пре би рекол марсовци се, друго логично објаснување за ваква доминација нема!

Не е до нас, до тимот е, се едно те исто...:):)

П.С. Кој ќе најде слика за у потпис од денсањето на Дани и Адриано после голот на Дани има пиво :):)

tumblr_lj8xapTw3t1qzehrh.gif

tumblr_lj8xcdWfaf1qzehrh.gif

За боље квалитет ке почекаш некој ден... :)

:party1:

Не бе...до допингот е :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom