Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Супер уште тоа ни требаше. нападов ни е во врвна форма, па уште и тие што треба да ги заменуваат да се повредуваат:nesvest:
Нолито ќе биде прекомандуван во прв тим ОБАВЕЗНО.

Ептен грдо за Џефрен. Таман си се врати од повредата и оп нова повреда. А колку само беше мотивиран на утакмицава..Што баксуз ќе беше у пм...:(

Прво честито победа.Второ БОЈАН пак ме разочара вечерта па што промашува не е нормален а башка е и капитен ЛОЛ.Фонтас многу добро изигра во пакет со Бартра,Нолито звер по левата страна.За него се интересира ПАЛЕРМО ама јас мислам дека ке остане во Барселона барем до крајот на сезонава (кога и впрочем му истекува договорот ).

Честито победа.
Се надевам ќе го освоиме купот, натпреварување кое
многу го почитувам.
Џефрен :(

Cestito neka ni e pobedata, ne bev vo moznost da ja gledam utakmicata... Za Jefren stvarno steta sto pak se povredi... Inaku kako izigra Thiago... Fala odnapred...

P.S Izvinete za latinicata, imam problemi so Pc...

Од сите сум задоволен,ама од Бартра најмногу,многу потсетува на Пике.

Честито нека ни е победата..
Се усра Џефрен..:(

BojanCute.jpg

:icon_mrgr

:pos::pos::pos:

Само за со мече е да си игра Бокица....:xmas1:...
Не знам за вас дечки,ама цврсто стојам зад ставот дека БОКИЦА не е материјал за Барса,посебно не е НАПАЃАЧКИ МАТЕРИЈАЛ....
Треба да го пуштат некаде на делкање,да видиме како ќе се покажи таму-па дури потоа ако напредни во играта да се врати назад..ама да биди 3,4та опција во нападот,никако 2ра,не дај боже 1ва варијанта....:ija:ова во случај не дај боже Виља да одсуствува...се виде со Мајорка шо се случи без Виља...:pred:...
Со еден збор,МОРА ДА СЕ ЗЕМИ НАПАЃАЧ на зима,под ИТНОООО:pishtoldz

Добро бе,19 години има само.Не очекувајте чуда од него.
И не се надевајте да се донесе некој во Јануари.

Голманот на Севиља Палоп како и Хесус Навас нема да бидат во комбинација на Кампот заради повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom