Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Атмносферата се губи во Фан Клубов.. Не е како порано..
За вечерва очекувам победа па нека е и минимална.. Очекувам да распуцат Виља и Меси и да стигнеме до полн плен.:)
Очекувам со овој состав да излеземе: Валдес,Пике,Милито,Максвел,Дани,Маск,Чави,Кеита,Иниеста,Меси,Виља..
Формација 4-3-3.

Вечерва очекувам потопување на грчките гниди... Сакам да игра Маске, за да заврши некој во градската болница во Каталонија :)

Според мене, вака некако би требало да изгледа составот...

Виќец
Дани Пиќе Тарзан Абидал
Маске :)
Чави Иниеста
Педро Лео Виља

P.S Нема да не даваат на Канал 5... Ќе тражеме стримпови.

Ако се здрави и Пујол и Пике го очекувам овој состав:

Валдес
Дани - Пујол-Пике - Абидал
Серхио
Чави-Иниеста
Меси-Виља-Педро​

Доколку, еден од Пујол и Пике неможе да игра(и двајцата нема шанси да не играат), тогаш очекувам само еден т.е. 'тој здравиот' да настапи од првата минута и во тој случај го очекувам овој состав:

Валдес
Дани - Пу/Пи-Абидал - Максвел
Маскерано
Чави - Серхио
Меси-Виља-Иниеста​

Очекувам вечер да го видам тимот во право светло, да ја видам правата Барса со нејзината единствена филозофија. Разликата во голови не ми е битна, и со минимална победа ќе бидам задоволен, битна ми е само играта и пожртвуваноста на фудбалерите, сакам едноставно да видам како го ораат теренот на кампот.

Составот кој сакам да се појави:

-------------------Валдес-----------------------
-Алвес----Пиќе---------Пујол-----Абидал-
-------Чави------Бускетс------Иниеста-----
--Меси------------Виља-------------Педро--

јас нема да пишувам кого сакам во прва постава зошто ќе биде слично како претходно напишаните, само се надевам дека ќе игра Тарзан и не сакам да го видам Абидал како централен дефанзивец. Исто, се надевам дека Маската ќе игра, да убие некој грк, само да не лапне црвенко :)

Ако се здрави и Пујол и Пике го очекувам овој состав:

Валдес
Дани - Пујол-Пике - Абидал
Серхио
Чави-Иниеста
Меси-Виља-Педро​

Доколку, еден од Пујол и Пике неможе да игра(и двајцата нема шанси да не играат), тогаш очекувам само еден т.е. 'тој здравиот' да настапи од првата минута и во тој случај го очекувам овој состав:

Валдес
Дани - Пу/Пи-Абидал - Максвел
Маскерано
Чави - Серхио
Меси-Виља-Иниеста​

Не знам зошто Пиќе не би бил спремен... Минатиот пат доби само удар во главата... Повредата беше одма санирана, а до денес Пиќе е како нов... Исто се однесува и за Пујол... Тој беше спремен и за Херкулес, само Пеп не сакаше да ризикува...

Очекувам вечер да го видам тимот во право светло, да ја видам правата Барса со нејзината единствена филозофија. Разликата во голови не ми е битна, и со минимална победа ќе бидам задоволен, битна ми е само играта и пожртвуваноста на фудбалерите, сакам едноставно да видам како го ораат теренот на кампот.

Составот кој сакам да се појави:

-------------------Валдес-----------------------
-Алвес----Пиќе---------Пујол-----Абидал-
-------Чави------Бускетс------Иниеста-----
--Меси------------Виља-------------Педро--

Исто и јас. И мислам дека ова ни е најсилниот состав кој може да излезе на зелената трева. Единствено што ми прави дилеми е левата бековска позиција(Абидал има приоритет, ама треба често да ротира со Максвел и Адриано), деструктивата(не дадовме 23м за клупогрејач:)) и порано ми правеше дилеми кој да им биде партнер на Виља и Меси во нападот, дали Бојан(па Виља лево крило) или Педро. Ама мислам дека со Педро како лево крило и Виља шпиц е подобро, мада, за време на утакмица триото фантастико(Меси, Виља и Педро) и онака си ги менат местата по 21251 пати:), па не е ни битно кој ќе го напишеме лево крило, кој шпиц, кој десно..... тоа останува само на хартија.
И уште еднаш да кажам, со составот погоре и со останатите на клупата(страшна клупа имаме) дефинитивно нема екипа која неможеме да ја победиме(со исклучок на прејакиот Херкулес:)).

Атмносферата се губи во Фан Клубов.. Не е како порано..
За вечерва очекувам победа па нека е и минимална.. Очекувам да распуцат Виља и Меси и да стигнеме до полн плен.:)
Очекувам со овој состав да излеземе: Валдес,Пике,Милито,Максвел,Дани,Маск,Чави,Кеита,Иниеста,Меси,Виља..
Формација 4-3-3.

И јас го приметив истото, не сме мотивирани изгледа гладни сме за некоја убедлива победа, Се надевам дека тоа ке го видеме вечерва.

И јас го приметив истото, не сме мотивирани изгледа гладни сме за некоја убедлива победа, Се надевам дека тоа ке го видеме вечерва.

Мислам дека ова е само моментално затишје, пак ќе се разгори пишувањето...времето ќе каже :)

da da malku sme tivki,trebe malku poagresivno :)
a moze i da e do toa sto ovie dve godini igrame fenomenalno i nekako ni zdosadija uspesite na timot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom