wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.806
- Поени од реакции
- 34.484
Мене стварно не ми е јасно што воопшто има да се дискутира на оваа тема?
2 karti4ki aloooo ?!?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене стварно не ми е јасно што воопшто има да се дискутира на оваа тема?
не е чкартна. на толку муабет намерно сега буцкаш и омаловажуваш. додека не се извиниш нема да добиеш одговор...
ова ко нареџење извршење му доаѓа а? појди си и види си сам... е*еш видео, не е реалистично да гледаш на монитор...
Јас оригиналот го купив пред 9 месеци за 10.000 со 250 денари претплата. Не сум мрчатор, ама уште кога ќе го фатиш шкартот во рака ќе осетиш дека не се работи за квалитет. Не знам каква е кинеската E71 ама сум направил споредба меѓу кинеската Е52 и оригиналната и разликата е во светлосни години. Кој сака и што сака нека збори, тоа е факт!!!Кои мрчатори сте сите, а без воопшто да проверите нешто пред да зборите... 7500 е копијата, а колку е оригиналот и дали е 10.000 уопште, тоа не знам.
Поздрав
Реков дека ме мрзи. Ако ти си задоволен корисник и стварно сакаш да докажеш, ќе снимиш едно видео место да пишуваш катаљарда редови текст.
Не се вади сега, на youtube имаш милион рецензии на кои баш повеќе можеш да дознаеш, него да го држиш телефонот во рака и да пробуваш камера-смс-мени-навигација низ мени-слободна меморија.
Немој да почнуваме со финти дека јас не сум бил фин, побарав видео за доказ дека е топ, па ако е стварно топ ќе бидеш фин и ќе не снабдиш со тоа видео.
Ако ништи друго, бар да не заќутиш.
Шкарт е жаргон за фалсификат. Не е тоа омаловажување, туку навистина се шкарт (фалсификати, копии) тие телефони. И не ти се извинувам затоа што не сум направил ништо за извинување.
нити сум трговец со мобилни, нити продавам, нити видео ке снимам.. ти не замоли ти побара со наредба:
дајте видео, ако не снимете го!!!
а сега ме уќуткуваш тука... имам, добар е, мене ми се свиѓа, брка одлична работа, подобар е од нокиата е71 со една сим картица... ако ти се свиѓа муабетов и ако ти се верува арно, а ако не пак арно... што има јас да ти докажувам на тебе нешто...
--- надополнето ---
а јас само 10 минути претходно ти понудив и напишав аргументи дека не се шкарт, фалсификат и копија тие телефони... иста фабрика ги прави и едните и другите... само кај нас стигаат со таа трговска финта дека едните се копија на првиве и затоа можеме да си дозволиме по 500-1000 евра да ги продаваме “оригиналите“... еднставно тоа е трговска финта...
има шкарт-копии и фалсификати, тоа не сомнено е така, ама не и овие телефони... не се копии нити клонови на оригиналите....
а за извинувањето... па доволно си покажа со 2 реда муабет кој си... нема потреба да се извинуваш...
имам, добар е, мене ми се свиѓа, брка одлична работа, подобар е од нокиата е71 со една сим картица... ако ти се свиѓа муабетов и ако ти се верува арно, а ако не пак арно... што има јас да ти докажувам на тебе нешто...
Ајде, не те мрзи да пишуваш редови текст со кои не убедуваш зашто треба да не снимаш видео, ама те мрзи да снимиш едно видео.
Следен пат не се нафаќај во расправии ако немаш намера да ги изнесеш фактите или да дебатираш. Ти да можеше, ќе снимеше видео и ќе не заќутеше сите, немаше да се вадиш 3 поста по ред.
Или речи ко човек "ме мрзи" или пиши "не можам, едно е на хартија, друго е преку видео, ќе се види дека е ШИТ".
Трето нема.
--- надополнето ---
П.с. да ти дадеме пејџер со две сим картички, се кладам ќе ти биде и тој подобар од iPhone 3GS, да речеме.![]()
а јас само 10 минути претходно ти понудив и напишав аргументи дека не се шкарт, фалсификат и копија тие телефони... иста фабрика ги прави и едните и другите... само кај нас стигаат со таа трговска финта дека едните се копија на првиве и затоа можеме да си дозволиме по 500-1000 евра да ги продаваме “оригиналите“... еднставно тоа е трговска финта...
има шкарт-копии и фалсификати, тоа не сомнено е така, ама не и овие телефони... не се копии нити клонови на оригиналите....
а за извинувањето... па доволно си покажа со 2 реда муабет кој си... нема потреба да се извинуваш...
Јас не можам да сватам како некој мисли дека кинеското е подобро од оргиналот.... мислам стварно....