Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да му се фатиш ти на кралот.Ве еба в уста сите синоќа.ЗВЕРКААА!Абе кој најдобар бе, Кид зима оваа година прстенче. На "кралот" му посакувам никогаш да не освои титула и прстенче.![]()
Да кажеше Вејд ајде де, али Леброн?!?! -Непис.Да му се фатиш ти на кралот.Ве еба в уста сите синоќа.ЗВЕРКААА!

Мислиш MVP на финалната серија?Боби[Мкд];4290278 напиша:Инаку како се шансите за МВП на сезоната?
Ако тепа Далас и ако тепа Мајами?

Се зезам, веројатно Леброн 
Абе кој најдобар бе, Кид зима оваа година прстенче. На "кралот" му посакувам никогаш да не освои титула и прстенче.![]()
Да кажеше Вејд ајде де, али Леброн?!?! -Непис.
Што ќе ми кажеш Леброн ја решил ? И што ако имал 10 загубени топки, како Леброн да не губеше топки. Да не беше Вејд и да ја преземе ситуацијата во свои раце далеку ќе бевте.Јесте да ве силуваше, ама немора да го искажуваш твојот хејтеризам кон ЛеБрон во секоја можен фан клуб и подфорум за НБА :tv:
--- надополнето ---
И ти ќе објаснуваш за кошарка... Вејд со 10 загубени топки и со една погодена тројка во решавачкиот период? Да не дојде до недоразбирање, ама во голема заблуда си...

Што ќе ми кажеш Леброн ја решил ? И што ако имал 10 загубени топки, како Леброн да не губеше топки. Да не беше Вејд и да ја преземе ситуацијата во свои раце далеку ќе бевте.
Леброн ги силувал како не, Вејд е главната причина за победите.
И колку сакам и кај сакам ќе пишувам против Леброн, зашто некој ко тебе го прават подобар од Џордан, а не може ни на малото прсте да му се фати.

На 2мин. пред крај минус 8, LeBron дава 2тројки, еден шут за два.. Wade дава една тројка.. И тоа главното беше за став 79:79 кога LeBron погоди jump shoot.. После тоа Rose едно слободно утна и толку беше.. И да ќе заборавев за малце дека LeBron имаше блок на последниот шут за 3 на Rose.. Нема врска ако го мразиш LeBron
признај си спортски дека подобар беше последната утакмица и готово 
Не за џабе ѓи викаат Big Three 

И доста е за Чикаго пишувајте си за Финалето