NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде покољ.

Незнам што ќе биде поинтересно butthurtот на сите што го хејтаат Леброн ако освојат Мајами или butthurtот на Леброн ако изгубат Мајами.

зошто би биле тука Новицки и Леброн. Ај Новицки е при крај на кариерата, ама сепак има шанси, ама Леброн е млад цела кариера е пред него, кај убрзале овие.

Да и ја тоа се чудев...и Неш го има исто. После оваа година, еден ќе тргнат од листата :)

Вечер ги жалам Шон Мерион и Крис Бош.

Кога почињаат на енбеаком пишува тусдеј у 9, тоа му доаѓа за 3 саата а?

Мајами - Барса
Далас - Манју

дали и на баскет ѕвездите ќе ги тепаат ветераните :)

Мајами - Барса
Далас - Манју

дали и на баскет ѕвездите ќе ги тепаат ветераните :)
Мое мислење е дека да, Мајами ќе бидат шампиони. Но не ги отпишувам Далас, имаат непредвидлив финиш и искуство.

Очекувам интересно финале и да изгледаме барем 6 натпревари. Конференциските финалиња траеја прекратко, но сега имаме 2 искусни екипи, секако Далас за нијанса поискусни и мислам дека никој не е толку надмоќен за да освои во 4 - 5 натпревари.

Младоста и моќта е на страна на Мајами, а имаат и двајца вон - сериски играчи, надополнето со предност на домашен терен. Од друга страна Далас има тимски дух, многу прецизни шутери, а и против Оклахома покажа дека не се откажува, секако мора да се спомне и желбата за одмазда за 2006.

Искрено не знам за кого да навивам лично, Далас никогаш не сум ги сакал нешто посебно, а и ми ги победија Лејкерс, но го почитувам Дирк и можеби заслужува титула. Од друга страна Вејд ми е меѓу омилените, но Леброн, не а и самиот нивен собир на ѕвезди не ми е многу симпатичен.

Колку НЕинтересно ќе биде финалево... :( 4-0 ќе биде за Мајами.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom