NBA Сезона 2010/2011

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Милвоки - Мајами ноќеска гореше.
Судииве во најмала рака беа мизерни. Глупости од фаули му свиреа на Вејд, после промашеното слободно на Вејд, Бош порано влезе во рекет и даде кош за 89-87. Бојкинс од херој во трагичар на крај кога промаши два обиди за тројка на крајот од продолжението, а Богут мислам дека имаше 25 скока најмногу во неговата кариера.

B

BooBojan

Гостин
Синока го изгледав Орландо против Хјустон.
Можам да кажам дека Орландо се врака на победничките патеки.Повторно составија одличен тим.
Можам слободно да кажам дека овој Орландо е посилен од Орландо пред 2сезони.
Имаат фантастичен центар Хауард(плус солиден back-up Андерсон).
Одлични плејмејкери(Нелсон и Аренас).
Феноменални шутери Ричардсон и Туркоглу(плус Редик).
И овде е Бас.
Орландо во плејофот ке го видите колку е моќен.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Па со овој ростер сега, не смеат да бидат ништо друго освен победници.

По звучноста на Мајами, мислам дека Орландо сега дојде на 2ро место.

Флорида мора да има прекрасна клима. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
За вечер шо има пренос?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ах бе не можеа Феникс/Кливленд да дадат уште еден ебан кош!?!? Ми требаа 210 поени, тие 208 :(

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Леброн ги растури овие ...44 коша :) ...интересна утакмица во секој случај.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Блејк Грифин, постојат граници за дечково :O ?
Не ми е сигурен некако.Млад е.Слично однесување има како Балотели.Делува како не 30 дена него цел живот да бил на Сарвајвер изолиран од свет и сега да е пуштен на теренот.Ако се стабилизира малку ќе биде можеби работа.Во целост значи збориме во целост да ги извадиме оние топ тен данкс Грифин нема некои огромни квалитети.Цела игра на ЛАК е како да одат овој да куца.Мислење примено со резерва бидејќи е видување по првите 35 утакмици.Бројките негови во руки сезоната немале никој во помедерната НБА.Би бил идеален наследник на Денис Родман

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
Не ми е сигурен некако.Млад е.Слично однесување има како Балотели.Делува како не 30 дена него цел живот да бил на Сарвајвер изолиран од свет и сега да е пуштен на теренот.Ако се стабилизира малку ќе биде можеби работа.Во целост значи збориме во целост да ги извадиме оние топ тен данкс Грифин нема некои огромни квалитети.Цела игра на ЛАК е како да одат овој да куца.Мислење примено со резерва бидејќи е видување по првите 35 утакмици.Бројките негови во руки сезоната немале никој во помедерната НБА.Би бил идеален наследник на Денис Родман
Балотели? Дечкото е еден од најдисциплинираните момци во НБА... Наследник на Денис Родман? Ти знајш кој беше Родман? хахахах. Тотално спротивен од Родман е, единствено што ги спојува е одличниот скок, Родман е катастрофа во напад, а еден од најдобрите во одбрана, а на Грифин единствената слаба точка му е одбраната/дефанзива

Друг пат размисли пред да пишиш глупости, дечкото не за џабе е првиот Руки после Данкан кој заслужено ке се најди на Ол Стар

--- надополнето ---

Леброн ги растури овие ...44 коша :) ...интересна утакмица во секој случај.
Не ми се верува овие да изгубат повеќе од 5 натпревари до крајот во темпото во кое играат. Го чуваш Вејд, Џејмс ке те растури, ги чуваш двајцата Бош ке те растури, ги чуваш сите ке останат слободни Аројо и Јонс на 3 и тие ке те растурат

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Од каде та информација дека ќе биде избран за ол стар ?

B

BooBojan

Гостин
Блејк Грифин чудото до дете.Според мене најатрактивниот кошаркар моментално во НБА(барем за мене).
И сосема ке ми биде очекувано ако се најде во All star тимот на западот најверојатно нема да биде во почетната петорка но барем ке учествува на натпреварот.Во нападот Блејк е фантастичен,но во одбрана не е најсјаен(но има време пред него сигурно ке го поправи тој дел од неговата игра).И не би ме чудело доколку победи на овогодишниот натпревар во забивање.

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
На Slam Dunk Contest ке му го кренат кошот на плафон :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom