Ке има брат не се секирај,вечерва во 23 часот ке гледаш како Вејд и компанија ги убиваат Лејкерс на нивни терен!Ќе има Лејкерс на МТВ бе? Дали има видено некој реклама?
Баш би сакал да го видам Мело во Њу Јорк кај Амари.Со оглед на моменталната силина на Њу Јорк со Мело ке се вмешаат во борбата за титулата.Во Њу Џерси не верувам дека би отишол.Денвер му е добар.Ништо не се знае со Мело многу е комплицирано викаат дека до последен момент нема да се знае што ќе одлучи. Викаат дека најголем фаворит е Њу Џерси затоа што нуди најдобри услови ама Мело сака во Њу Јорк изгледа.
Не знам брат за тоа. Јас сум неутрален тука...ама би сакал Мајами да го прими цел од КобиКе има брат не се секирај,вечерва во 23 часот ке гледаш како Вејд и компанија ги убиваат Лејкерс на нивни терен!
И јас би сакал да отиде во Њу Јорк ама дел од играчите ќе отидат и во Денвер така да нема да биде баш истава екипа. Јас мислам дека му е добро во Денвер одличен тим се сезонава посебно на домашен терен Џ.Р. Смит растура, Нене е во добра форма, Билапс стандард, Афало мислам дека е трет најдобар шутер за 3 поени. Повреден беше Кенион Мартин ама се врати против Сан Антонио. Исто така и Андерсон БрдМен се враќа полека полека мислам дека се многу опасна екипа. Би очекувал да догураат далеку во плеј-офф.Баш би сакал да го видам Мело во Њу Јорк кај Амари.Со оглед на моменталната силина на Њу Јорк со Мело ке се вмешаат во борбата за титулата.Во Њу Џерси не верувам дека би отишол.Денвер му е добар.
А ако некако дојде во Лејкерс кај Коби е тогаш ке има страшно страшно силен Лејкерс.
Но не верувам дека Џексон би го дал Бајнам.
И сакам да напишам за вечерашното дерби.
Гледајте како вечерва Коби шиба 30 кошеви и бонус ке добиете од Гасол,Одом и Бајнам(колку да видите колку е мокен рекетот на Лејкерс)и очекувам по некоја тројка од Фишер и Артест.Со солидна подршка од клупата.
Се на се според мене вечерва Лејкерс ке покаже кој е кој.
Лани против Кливленд или против Бостон игравме дома на кризмас.Бајнам е скоро цело време повреден или игра под инекции. Болен Бајнам е многу полошо за Лејкерс отколку здрав Мело.
Искрено се надевам дека Мело ќе дојде, за да може По Гасол да одмара малку повеќе на натпреварите, и кога ќе влегува во игра да прави лом.
Тунајт, ис д најт. Лејкерси кршат кичми на божиќ. Следна жртва Мајами
против бостонЛани против Кливленд или против Бостон игравме дома на кризмас.
--- надополнето ---
Дајте бе асален линк за Њу Јорк-Чикаго
Или модерен балет.Во секој случај вечер во 22:50 h ќе има празник за очите каде Ле Брон и Вејд(пишува дека и тој ќе може да игра вечерва) ќе предаваат модерен баскет
незнам кој на кого ќе предава а и нека игра Вејд зошо ќе плачете после без вејд ве тепале.Number 6 is good but 24 is the champs!Во секој случај вечер во 22:50 h ќе има празник за очите каде Ле Брон и Вејд(пишува дека и тој ќе може да игра вечерва) ќе предаваат модерен баскет