NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
дебито на Картер нема да биде оваа утакмица против Оклахома, дури во Четврток, баш ме интересира да видам како ќе игра во новата средина :)

Шо бе читам некој јаки трампи се напрајле тука, во кои учествувал и мојот омилен тим (читај Феникс)? И шо како кој замина, кој дојде, ако може некој подетално да објасни?

Орландо ги доби:

Hedo
Arenas
J-Rich

Phoenix:

Gortat
Pietrus
Carter

Washington:

Lewis.

Абе читам Бостон имаат 22:4 скор, а Мајами 21:8. Толку повеќе да имаат натпревари одиграно Мајами?
извор

^во прашање се 3 натпревари повеќе, што и не е чудно...

Добро оти ноќеска Бостон - Индијана, прво ја пишуваше 98-91, за после да ја порават во 99-88.
На официјалната страна на крајот од хајлајтсите пишува 99-91, а на почетната страна, кај шо ги има сите резултати пишува 99-88 :):)
Шо било работава??

Орландо ги доби:

Hedo
Arenas
J-Rich

Phoenix:

Gortat
Pietrus
Carter

Washington:

Lewis.

Па добро Хедо и онака беше камен, ама ми е жал за Ричардсон многу јак беше. Останува да видиме дали Картер ќе распали, ма да тешко некако....а и Гортат и Пјетрус ќе бидат добри засилувања. Останува да видиме... :vozbud:

Па ваљда овие гаѓале тројка, па прошло времето. Друго објаснуење не ми текнуе :)

Само ме шетаат у пичку матер :) Ама ако, ќе им покажам јас сега со Стив Неш иако не се сакаме :)

Починала сестрата на Кармело Антони.:( Не се знае кога точно ќе се врати Кармело во Денвер и ќе продолжи со тренинзи и натпревари.

одложено дебито на Картер против Мајами, Гортак 4 поени и 4 скока, Питрус 2 поени и 1 асистенција... слабо!!

Ни следи вистински празник за очи. :)

Еве моја прогноза за дуелите:

New York - Chicago 1
Orlando - Boston 1
LA Lakers - Miami 2
Oklahoma - Denver 1
Golden State - Portland 2

мислам дека ќе даваат Лејкерс-Мајами.
иначе стварно Кармело ќе идел кај лејкерси во свап за Бајнам или само е шпекулација??

мислам дека ќе даваат Лејкерс-Мајами.
иначе стварно Кармело ќе идел кај лејкерси во свап за Бајнам или само е шпекулација??
Ништо не се знае со Мело многу е комплицирано викаат дека до последен момент нема да се знае што ќе одлучи. Викаат дека најголем фаворит е Њу Џерси затоа што нуди најдобри услови ама Мело сака во Њу Јорк изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom