Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Која е таа што не го контролира дечко и? Нека ми се јави таа, да почастам нешто
НЕ Е МОЖНО!
![]()
Еве другарка ти над твојот пост - почастете се =))
НЕ Е МОЖНО!
НЕ Е МОЖНО!
Не би го нарекла тоа контрола, али ти и он сте поврзани на некој начин и знаете кој каде е.
Пример: Искачам навечер, сама во друштво, гледаат дека дотичниот не е со мене и одма прашање: „Кај ти е *тојитој*?“
Каква е таа врска ако незнаеш да одговориш на прашањево? Тоа не е врска, едноставно. Тоа е оноа open relationship што го викаат на facebook.
Врска е тоа! Да знаеш каде ти е пратнерот anytime, anywhere.
Нормално, да не оди тоа во крајности, па после секој разговор да го прашуваш кој е, за што те бара, и слични муабети ко „И сеа ти ќе спиеш?“...Овие ваквите, одма превземање мерки![]()
конечно со некој се разбираме тука :smir:
тоа во ред е мислам мажот ќе си остане пак маж ако зготве нешто или пак и помогне на жената во домашните обврски,

а и поинтересно е кога тоа се случува ама не во целост да биде извршувано од негова страна него со договор еднаш таа, еднаш тој.
),
Лоботомирање ептен ми се допаѓа изразов :pos2::pos2:
:back:
Точно,башка ако се разбудиш прв напрај кафе ил сл..во зависност од околностите...во отворени врски(другарски секс) е јакоооМоментот кога ќе поминеш ноќ со личноста што ја сакаш, кога утредента ќе се разбудите заедно,погледнете - насмеете зборува многу повеќе за таа врска него некакви си тестови или оценки на гестови...
.

Ултимативна слобода и искреност, пред се
Не знам дали строењето спаѓа у контролирање, ама ја го стројам. *proud smiley*
:wink:Казни ме мастер(господарке):wink:
Строењето е контролирање(лоботомирање) а кога си стасала до строење издади Наредба да ти Купува цигари,Милка,тро Козметика....
Јес да смартес е на темава, ама ќе си дозволам да реплицирам.
.
Врската е базирана на доверба секако, ама доверба се гради
Си приметил дека го користиш зборот лоботомија кај шо не му е место?
Казни ме мастер(господарке):wink:
Строењето е контролирање(лоботомирање) а кога си стасала до строење издади Наредба да ти Купува цигари,Милка,тро Козметика....
Само глупо женско мисли дека контролира некого.Која е таа што не го контролира дечко и? Нека ми се јави таа, да почастам нешто
НЕ Е МОЖНО!
Не би го нарекла тоа контрола, али ти и он сте поврзани на некој начин и знаете кој каде е.
Пример: Искачам навечер, сама во друштво, гледаат дека дотичниот не е со мене и одма прашање: „Кај ти е *тојитој*?“
Каква е таа врска ако незнаеш да одговориш на прашањево? Тоа не е врска, едноставно. Тоа е оноа open relationship што го викаат на facebook.
Врска е тоа! Да знаеш каде ти е пратнерот anytime, anywhere.
Нормално, да не оди тоа во крајности, па после секој разговор да го прашуваш кој е, за што те бара, и слични муабети ко „И сеа ти ќе спиеш?“...Овие ваквите, одма превземање мерки![]()

а за тоа време дечко ви ќе е*е нешто што не напоризира и малтретира.
Колку години имаш?
Зар е потребна контрола над партнерот? Врската е доверба,ако се нема доверба тогаш се јавува желбата за контрола на секој момент од животот на партнерот:кај одиш,со кој,што муабет правите итн.
И не,јас не го правам тоа.
Само глупо женско мисли дека контролира некого.
Добро бре женишта-пацинетки, како можете да помислите дека контролирате некого? :uvo:
И ланец да му стаите на дечкото ако сака да ебе на страна ќе ебе, и милион пати да го прашате кај е, со кого е, која му е таа/оваа/онаа со која се гушнал/поздравил , АКО НЕ МУ ЗНАЧИТЕ НИШТО МИСЛИТЕ ДЕКА ЌЕ ДОБИЕТЕ ИСКРЕН ОДГОВОР? :pos2:
Додека се замарате со контрола врз вашиот дечко, а не се трудите да работите на взаемна доверба, комуникација, разбирање, ќе отварате вакви теми и ќе мислите дека контролирате некого, а за тоа време дечко ви ќе е*е нешто што не напоризира и малтретира.