Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
После ќе рече некој во Италија не се играло интересен фудбал. Па ова беше празник за очи за неутрален гледач. Уживав во натпреваров.
Па и реткост е ваков фудбал во Италија. Но двете екипи воодушевија годинава супер ќе е и наредниве години да се во ваква форма да не паднат до година

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
не требаше на Скули да му покажат црвен?
два жути имаше,мириса на криминал утакмицава !

С

сашенко

Гостин
Се враќа фудбалот во италија.Само да не испоотидат овие играчи од таму.Санчез, Пасторе, Кавани, све се зверки овие ама ако отидат од италија ке биде многу глупаво без нив следната година.Незнам колку ке одолеат на Реал, Сити и други клубови што фрлаат ненормални пари зашто ке фрчат понуди летоска ама се надевам летово нема никој да замине од квалитетните играчи од серија а, само да се донесат некои други подобри и има да се подобри и гледаност и повеќе пари ке има и ке се подобри квалитетот на лигата.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
не требаше на Скули да му покажат црвен?
два жути имаше,мириса на криминал утакмицава !
И јас така мислев, грешка има кај режисерот кој покажа дека во 69 минута Скули доби жолт а не Броки како што е на линков.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Се враќа фудбалот во италија.Само да не испоотидат овие играчи од таму.Санчез, Пасторе, Кавани, све се зверки овие ама ако отидат од италија ке биде многу глупаво без нив следната година.Незнам колку ке одолеат на Реал, Сити и други клубови што фрлаат ненормални пари зашто ке фрчат понуди летоска ама се надевам летово нема никој да замине од квалитетните играчи од серија а, само да се донесат некои други подобри и има да се подобри и гледаност и повеќе пари ке има и ке се подобри квалитетот на лигата.
За силен италијански фудбал не е потребно само овие играчи да се задржат во Италија, туку е потребно да останат таму каде што се сега, во своите клубови. Што ќар ќе има италијанскиот фудбал ако нив ги испокупуваат Интер, Милан, Јуве, Рома? Еве чист пример е полусезонава каде Интер и Милан ја осакатија Самп со купувањето на Пацини и Касано.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Аман бе го отековте со овие -13 бода. Како прво Милан имаше +13 во однос на Интер ама имаше и два натпревари повеќе изиграно. Од моментот кога Милан имаше +13 па се до дербиво без да ги рачунаме тие 2 заостнати Интер освои се на се само 5 бодови повеќе во однос на Милан. Со дербиво има само 2 бода повеќе освоено во вториот дел од сезонава. Затоа доста со муабетот дека Интер бил супер одличен по доаѓањето на Леонардо кога јасно се гледа дека исто киксови имаат и двата тима во вториов дел од сезоната.
Интер освоија далеку повеќе бодови од периодот со Рафа, тоа беше муабетот, Лео го сруши рекордот на Капело за најдобар старт на еден менаџер у екипа со освоени бодови, факт е дека заврши одлична работа по мизерниот период со Рафа каде од можни 39 освоија само 24 бодови и се бореа за влез у ЛШ.
До Декември да ми кажеше некој дека Интер ќе влезе у трка за титула слатко ќе му се изнасмеев, сеа дека си фан на Милан па површно ги гледаш нештата иначе тимот до доаѓањето на Лео беше пародија на оној од лани и беше за нијанси послаб од Киево.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
не е интересен Интеров више,досадни сте. . Наполи е шемата денес :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ебење од УТАКМИЦА ЕЈ!

Кој не ја глеал нека си бара хајлајтс одма,атмосферата кога изедначуваше и поведе НАПОЛИ = ДРКАЊЕ!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.477
Поени од реакции
8.628
Не знам оти ама има некое пречуство дека и катанија ќе биде крвава :vozbud: не дека некогаш тие биле како шо треба ама денес е таков денот

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Се враќа фудбало во Италија ??? Заминат е таму фудбало... Наполи 2/1 и 7+... за парма да тепа 1.40... за Киево Х 1.40... За Џенова исто..

Најотепаното првенство е ова.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.477
Поени од реакции
8.628
Инаку поради вакви утакмици наполи- лацио фудбалот е најважната работа на светот :drk:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Се враќа фудбало во Италија ??? Заминат е таму фудбало... Наполи 2/1 и 7+... за парма да тепа 1.40... за Киево Х 1.40... За Џенова исто..

Најотепаното првенство е ова.
Иди гледај ги утакмиците бе,не си упалил лајвскор и си видел 2/1 7+ и сеа ке ми го тапацираш тука...

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Интер освоија далеку повеќе бодови од периодот со Рафа, тоа беше муабетот, Лео го сруши рекордот на Капело за најдобар старт на еден менаџер у екипа со освоени бодови, факт е дека заврши одлична работа по мизерниот период со Рафа каде од можни 39 освоија само 24 бодови и се бореа за влез у ЛШ.
До Декември да ми кажеше некој дека Интер ќе влезе у трка за титула слатко ќе му се изнасмеев, сеа дека си фан на Милан па површно ги гледаш нештата иначе тимот до доаѓањето на Лео беше пародија на оној од лани и беше за нијанси послаб од Киево.
Не ми беше намера да му го омаловажувам успехот на Леонардо. Ама Интер со Бенитез го допре дното, подоле и полошо од тоа не можеше да биде. Мене муабетот ми е дека голем број на навивачи на Интер создадоа слика дека Милан во вториов дел од сезоната е очаен во однос на Интер. А реалноста е дека Интер има само 2 бода повеќе освоено од Милан. Па ако Милан бил толку лош тогаш Интер бил помалку лош за само 2 бода

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Иди гледај ги утакмиците бе,не си упалил лајвскор и си видел 2/1 7+ и сеа ке ми го тапацираш тука...
Ха - ХА! you're funny NOT.

Ја гледав јас не се секирај за мене ти. Еве и да не беше редена ( ма да имаше и то какви елементи за да се посомневаш) шо е со другиве натрпревари ?

Kajgana Shop

На врв Bottom