1 Билан 58
2.ШИТтер 53
3. Баполи 52
4. Бацио 48
5. УБинезе 47
6. РоБа 43
7. ЈуБе 41
8. Балермо 40
9. Баљари 38
10. ЏеноБа 35
11. БоБоња 35
12. Биорентина 34
13. КиеБо 31
14. Бампдорија 31
15. Батанија 29
16. Барма 28
17. Бече 28
18. Бесена 24
19. БреБа 21
20. БаБи 15
Табелата во пресрет на 28-то коло изгледа вака. Според тоа кој бил, а кој не во Б.
За црвените се изнасмеав хаххаха, а за зелените ке добиеш зеленко ако им го погодиш името кое јас би го ставил на листава и покрај тоа што немаат во серија б играно си имаат други маани.Сакаш хинт? Една буква треба да додадеш...:helou:1 Билан 58
2. Интер 53
3. Баполи 52
4. Бацио 48
5. УБинезе 47
6. РоБа 43
7. ЈуБе 41
8. Балермо 40
9. Баљари 38
10. ЏеноБа 35
11. БоБоња 35
12. Биорентина 34
13. КиеБо 31
14. Бампдорија 31
15. Батанија 29
16. Барма 28
17. Бече 28
18. Бесена 24
19. БреБа 21
20. БаБи 15
Табелата во пресрет на 28-то коло изгледа вака. Според тоа кој бил, а кој не во Б.
А на РоБата шо и фали? Бесена?За црвените се изнасмеав хаххаха, а за зелените ке добиеш зеленко ако им го погодиш името кое јас би го ставил на листава и покрај тоа што немаат во серија б играно си имаат други маани.Сакаш хинт? Една буква треба да додадеш...:helou:
И робата ти е зверска сега оприметив хахаха..Иначе Ш точен одговор..А на РоБата шо и фали? Бесена?
На Марли е добро тоа за Зелените.
Ш?
И робата ти е зверска сега оприметив хахаха..Иначе Ш точен одговор..
Ради тие работи се поретко се уклучувам на форумов едно исто се врти поготово на темава.Си глеам скај италија и не се замарам утре победа наша ќе значи услуга за интер ама не сме во ситуација да калкулираат со резултатот секој сака да добие дерби да се надеваме добра утакмица утре со росоњеривеКако некој деца мали сте..дај искоментирајте нешто асолно бидејќи овде како што гледам освен хејтање ништо друго нема..само со тоа Шиттер,ББилан,Ѓубрентус...истото па исто не знам како не ви се здосади...!..се натрпеварувате демек кој повеќе го мрази спротивниот ривал??..дај олабавете малце ,тие во Италија не се хејтаат толку, а овде вие најсмртни непријатели ги претставувате клубовите...ебаго!
Еднаш не сум напишал така глупо ми е може е интересно еднаш ама после здосадува за читање губренус божем се работи за јуве стабија не јувентус најтрофејниот клуб во италија секој тим има одредени падови неможе стално јак да бидеЗамисли да глеаш фудбал со некој од овие што прекумерно ги користат тие Б,Ш,Ѓ.... ебате децата ебате... да не му е форумов кај ќе тресе такви глупости,пушти го у друштво да глеа нема да знае 2 збора да сврзе за утакмицата,ќе им кажува : Аа овие се Билан овие Шинтер. . . иритирате веќе,еден пост асален неможе да се прочита.
Кај си Тиаго брате те молам извади го Матри од едниот а Тони од другиот џеп.^ :nenene: