Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Но сепак се фанови на Интер^ Како нема ? Вечерва навивачите на интер беа поголеми навивачи на Наполи од самите навивачи на тој клуб. :tv:
Но сепак се фанови на Интер^ Како нема ? Вечерва навивачите на интер беа поголеми навивачи на Наполи од самите навивачи на тој клуб. :tv:
Солидна утакмица беше али ќе беше уште подобра ако Наполи покажеше малце заби али не успеаа
Ма и повеќе им одговараше нив вака само не кажуваат ние си го тепавме конкурентот за титула, а и нив им кикса конкурентот !^ Како нема ? Вечерва навивачите на интер беа поголеми навивачи на Наполи од самите навивачи на тој клуб. :tv:
Ај бе бегај гаден еден,мислам дека ме сфати на што мислев али сеа си играш курот со мене
Билан утре ќе го јаде чеда бозји, без разлика дали ви се допаѓало тоа вам или не. - Господ
^^ Да не те цитирам ако сакаш чисто информативно Х-2 ќе биде за тоа ти препорачувам да идеш да си ја уплатиш. Ти ги ставам парите у џеб а ти нејкеш да ги земеш а викате после ние интеристите сме биле лоши и сме ве мразеле.
П.С Кавани денес ви брца голче.
Ако беше ова пенал, јас сум Тигар
Пато бараше корнер, доби пенал. БИНГО
Има време за киксови на Милан,Јуве - Милан,Палермо - Милан,Милан - Интер,Рома - Милан,Удинезе - Милан ! Ке правиме на крај муабет,сега радувајте се док можете!
Да да, со Лавеци ќе не згазеа, еве како реален фан на Милан признавам со Лавеци 5-6 комада ќе ни бутнеа...Без Лавеци чорба се наполи
Пресврт во Примера, Премиер и Бундес=се случува топка е
Пресврт во Сериа А=местење
The awkward moment when Chombe_United is trying to be funny...Ако беше ова пенал, јас сум Тигар
Пато бараше корнер, доби пенал. БИНГО
Пази да не те прочита некој од федерацијата па да ги казни клубовите.Во германија ни самите не знаат колку скандали се има појавено со местени фудбалски натрпевари и со судии.....убедливо од големите лиги најповеќе таму се мести..се е растур систем!