Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Фановите на другиве лиги свршаваат на вакви утакмици, те јаки биле, убав фудбал се играло, пресврти... вие сте се фатиле местенка та местенка... Па шо ако е местенка, шо ве глеам за никаде :) Голови имаше? Публика задоволна? Терајте работа :)

Рома веќе ни има приредено секакви врсти чуда така да не е ново... :)

Не се смеј на него,тој ти пиша 5 год ве дупат Интер во Сериа А а не дека ти си 5 год на кајгана и те реметат.Што и стварно го заслужуваш со умот шо го имаш.

Абе слепец еден не ми пиша мене му пиша на SASUKE.Друго тој пиша дека SASUKE го дупат 5 години на форум значи испаѓаш апла глуп во обидот да им го лижеш гзот на интерашите и да ќариш зеленко.Јас барем го имам умот ти го немаш што исто така е очигледно.

--- надополнето ---

Пишувај примерно, нема да те стават за модератор иначе. :wink:

Те прашав и вчера не одговори сеа пак ќе те прашам.Сум пишал негде дека сакам да сум модератор ?

Леле Хамшик шпиц за Наполи :vozbud:
Ае да видиме како играат без Лавеци :)

Без него изгубија 2-0 од Киево пред 2 кола, али еве ги сега водат 1-0 (Зунига)
а Кавани претходно утна пенал.

Јас ја наместив оваа :)

а кога англиски екипи ќе одиграат 4-4 или нешто слично или во Франција Лион кога ќе играат 5-5 при тоа 3 гола ќе паднат во последната минута тоа не се местенки, само во Италија и Калчото ги има, нели??
и незнам што толку си се фатил за Рома? Ти беше истиот кој тврдеше дека ја наместиле со Баерн??
гарантирам дека не си ја гледал утакмицата!

Фановите на другиве лиги свршаваат на вакви утакмици, те јаки биле, убав фудбал се играло, пресврти... вие сте се фатиле местенка та местенка... Па шо ако е местенка, шо ве глеам за никаде :) Голови имаше? Публика задоволна? Терајте работа :)

Рома веќе ни има приредено секакви врсти чуда така да не е ново... :)

Да бе, а мене некој ме прашува ли дали сум задоволен?:pos:

Катанија еден од најодвратните клубови во Сериа А. Колку ми е мило што го пушат.

Без него изгубија 2-0 од Киево пред 2 кола, али еве ги сега водат 1-0 (Зунига)
а Кавани претходно утна пенал.

Утна шефе али непостоечки пенал, ептен смешен пенал му суди на наполи. исто како трета лига македонија, ако паднит некој од домаќинот во 16-ик одма пенал суди судијата зш муе страф да не го мава публиката чувај боже.

Толку од Раниери а ја напуштил Рома хаха не бидува тренер од него

Аиииииииии ова ме изненади.Отиде тинкерот а?:vozbud:Ај малце позитивно да размислуваме може рома ке се оправи после ова.Може сенси ке одлучи да седне на тренерското столче па да проба таа да ги мотивира играчите...:vozbud:

Утна шефе али непостоечки пенал, ептен смешен пенал му суди на наполи. исто како трета лига македонија, ако паднит некој од домаќинот во 16-ик одма пенал суди судијата зш муе страф да не го мава публиката чувај боже.
Затоа после на Кавани чист не му суди... шала на страна иако го промаши пеналот страшен играч е индијанецов :)

и после велите не постои господ....море и тоа како постои :)

Затоа после на Кавани чист не му суди... шала на страна иако го промаши пеналот страшен играч е индијанецов :)

Далеку од тоа дека не е страшен, според мене еден од најдобрите,најефикасните и најкорисните напаѓачи во Сериа А, повише од пола победи на Наполи се благодарение на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom