Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Дечко хуморов ти е многу бајат види да не ти е заборавен во некоја фиока.

Koj црни хумор бе, глеаш дека има Ај Кју еквивалентен на собна температура ( па мора нешто со времето да е :pos: )

Јас си сум дома и ви ги читам глупостите....:pos::pos:..дефитнитивно Миланезите освен Марли и Итар пејо не знаат да реметат како нас....сепак научени сме да бидиме шампиони па и една ваква сезона не ќе биде лошо..:)

Јас си сум дома и ви ги читам глупостите....:pos::pos:..дефитнитивно Миланезите освен Марли и Итар пејо не знаат да реметат како нас....сепак научени сме да бидиме шампиони па и една ваква сезона не ќе биде лошо..:)

А па вие што знаете да реметите :pos:
Ова на Васко за ремет го сметате ?

Почекај бе Никола,твое е да се надеваш во скудето после 5 години,а наше е да ве оставиме со вашата надеж и оваа година!

сепак научени сме да бидиме шампиони па и една ваква сезона не ќе биде лошо..:)

Очајност.

А па вие што знаете да реметите :pos:
Ова на Васко за ремет го сметате ?

Тоа на васко не ..мене на пример премногу глупо ми е тоа затоплува кога сеуште сме зад вас во табелата и плус му помина модата на тоа со степените(што ги окарактеризирваме како броеви)...ние доволно се имавме покажано минатата година колку знаеме да реметиме!

Кај мене не постои никаква очајност моментално..јас тврдев(и трвдам) дека Милан ќе стани шампион утше кога Интер загуби против денешниот ваш противник Киево со 2-1 кога ова магарињава играа како Барселона против нас(добро де Бенитез):):)

Шо вика Тенк: на темава ретко се пишува, ама кога се пишува не се знае кој каде тера :pos:

Леле Хамшик шпиц за Наполи :vozbud:
Ае да видиме како играат без Лавеци :)

Сеа кај и да е Морати ке нафрли некоја мисла дека фудбалот е исчистен.

п.с. Кај е стар, па уште лаже:icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom