Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Тоа ќе да е бе :smir:

Кој му е крив на Ди Вајо шо го промаши пеналот со Милан :pos: па и на Кавани шо нe побарал тој место Лавеци да ги изведува. :pos2:
А на ибра кој му е крив шо тешко му иде да дае гол од игра :pos2:

Да ама он не е стопер, така да не го ставај него у ист кош со Неста. Сакал ти или не, Милан до сега има најмалку примени голови, први се, мора да имаат свој играч на таа позиција во тој тим на полусезона, а зашто да не и двајцата, сеедно ...

Ако гледаш така и Јувентус до сега имаат најмногу голови дадено,па по таа логика треба да имаат свој играч на некоја од позициите во нападот.Како и да е, тимот е реален,освен можеби голманската позиција каде има и подобри опции од Абиати:toe:

Па не би имал нешто против пример Кваљарела да е ставен во нападот, али реално, и Ибра и Кавани се на место, башка и нивните тимови се на првата и втората позиција па и тоа влијае во ваквите избори. За Кавани верувам сите ке бидеме согласни дека заслужува место во најдобриот тим бар по она што го покажа оваа сезона, он таму си е неприкосновен, за неговиот '' партнер '' може да постојат различни размислувања кои држат вода.

Па не би имал нешто против пример Кваљарела да е ставен во нападот, али реално, и Ибра и Кавани се на место, башка и нивните тимови се на првата и втората позиција па и тоа влијае во ваквите избори. За Кавани верувам сите ке бидеме согласни дека заслужува место во најдобриот тим бар по она што го покажа оваа сезона, он таму си е неприкосновен, за неговиот '' партнер '' може да постојат различни размислувања кои држат вода.

Да се прашувам јас Ето би бил сигурно пред Ибра. Човеков буквално сам му ги донесе моменталните бодови на Интер во сериа а, многу играчи, како што имат пишано имаат по 9-10 гола, но никој од нив не играше како Ето, без разлика што интер не е во првите 4, Ето заслужува место во нападот.

Страшни копмплекси покажавте од Ибра :icon_lol:

Страшни копмплекси покажавте од Ибра :icon_lol:
ау па дали тоа на вас ви е следната легенда во клубот ибра????само сакамд а ви ги видам фаците коа милан ќе биде слаб и коа ибра ќе си отиде ко шо си отиде од јуве,интер,барса.а викаше за секој од тие 3 клуба дека е најголемиот клуб на светот.Иначе твојот комплекс е кваљарела.:smir:

ау па дали тоа на вас ви е следната легенда во клубот ибра????само сакамд а ви ги видам фаците коа милан ќе биде слаб и коа ибра ќе си отиде ко шо си отиде од јуве,интер,барса.а викаше за секој од тие 3 клуба дека е најголемиот клуб на светот.Иначе твојот комплекс е кваљарела.:smir:

дај веќе кога изиграваш баба ванѓа, кажи некои типови па да фатам пари :icon_lol:

ние колку легенди сме имале и ке имаме у јуве толку играчи не поминале... Затоа олади малце,се осеќа горчина во твоите зборови,можам да приметам колку го мразиш Ибра...крај краева те сфаќам, и ја го мразев коа играше за Интер.. ајт :)

ние колку легенди сме имале и ке имаме у јуве толку играчи не поминале... Затоа олади малце,се осеќа горчина во твоите зборови,можам да приметам колку го мразиш Ибра...крај краева те сфаќам, и ја го мразев коа играше за Интер.. ајт :)
хахахаха.нема проблем.ме мрзи да барам како го испративте малдини,тие шо беа пар луѓе со паролата.бркај работа.:smir:

хахахаха.нема проблем.ме мрзи да барам како го испративте малдини,тие шо беа пар луѓе со паролата.бркај работа.:smir:
офф оффф оффф ... што ти беше муабетов за Малдини? Што ако најдеш тоа ? Абе иди отвори малце google.com пиши нешто Милан Малдини ќе прочиташ , немој вака директно на форум ..без пари е тоа ,вреди да се види веруј..

ibra123.jpg

milanzlatanibrahimovicc.jpg

Shhhhhhhh......
ibrahimovicmilan.jpg

Calciopoli 2006 - the sports trial which saw Juventus stripped of two titles and sent to Serie B - is not credible according to former referee designator Paolo Bergamo.

The former ref chief claims prosecutors four years ago never took note of his statements when he told them of the contacts he had with clubs and individuals.

Bergamo was at FIGC headquarters when he was questioned by federal prosecutor Stefano Pallazzi over the 2006 proceedings in relation to their own investigation into evidence which is again being used at the current trial in Naples.

"I have the maximum spirit to collaborate, I hope they believe me now seeing as in 2006 no one wanted to listen to me. The truth is that at the time they held a farcical process," Bergamo told Tuttosport.

"I can say with absolute certainty that with the new phone calls which have emerged recently, the theorem that led to the 2006 trial is not credible.

"It's sad to speak about these things four years on. I used to speak with everyone. I have always said that I used to speak with Giacinto Facchetti and Massimo Moratti and I did it because the FIGC wanted me to.

"I used to speak with everyone regarding the draws for referees, and no one proved in Napoli that the draws with fixed.

"As for the dinners... I had dinner with Facchetti first and then [Adriano] Galliani and after with Luciano Moggi and Antonio Giraudo, but only the Juventus guys had their houses surrounded by police."
Има уште такви кој мислат дека Јуве местел..??? Какви пизди се тие кој не манестија...ама ете полека се се враќа на свое место...

Ова за Јувентус не требаше да го кажеш никако,за Чезена или Верона да,ама за големите тимови не.

Зидан,Платини,Ѕоф,Бониперти,Чарлс,Роси,Gaetano Scireа,Недвед,

Само види го насловот за овој играч.

Calcio Champion: 'Better Than Pele, Cruyff & Di Stefano' - A Celebration Of Gaetano Scirea 21 Years After His Tragic Death

Има уште такви кој мислат дека Јуве местел..??? Какви пизди се тие кој не манестија...ама ете полека се се враќа на свое место...

ЕЕеее сеа ме разбуди.
Може да те прашам колку год. имаш пошто изгледа не си гледал фудбал пред 2005:smir:

ЕЕеее сеа ме разбуди.
Може да те прашам колку год. имаш пошто изгледа не си гледал фудбал пред 2005:smir:
Абе човек, што е битно колку години има? За Јуве пробуваше да се докаже дека местел откога јас следам фудбал односно последниве 20 години (на некој не му одговараше тоа што се најдобри). Успеаја да најдат квазидокази за 05/06. Што мешаш сега пред 2005? Имаш докази дека и пред тоа местеле или од памет збориш? Ако имаш докази, бујрум, достави ги до FIGC па да му одземат уште некоја титула на Јуве, ако немаш твоето мислење дека местеле ама ич не е меродавно исто како што моето не би било меродавно ако сега кажам дека Интер мести последниве 5 години или дека Милан мести годинава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom