Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Добар потег на Ето, останува да го видеме потегот на FIGC.
тибам потегот... воа ли е потег човекот мораше пола да го одглуми. или силно у гради да му скрши 2-3 ребра или подоле у желудник па да го издиши, или глава у глава па некој зуб.
не овој го гледал зидан не го догледал и ко некоја пичица го погали по мешето :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Добар потег на Ето, останува да го видеме потегот на FIGC.
одличен потег ќе видиме што казна ќе биде на Красич за глума му дадоа два натпревара за воа минимум треба 5..

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јас мислам дека тоа со Красич и со Ето е сосема друго Красич беше за симулирање пенал а овој за друго за контакт без топка, навистина ако постои правило во Италија за казна за вакви потези Ето треба да биде суспендиран али да види ме што ќе се случи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Syn ти ја затвори темава или грешка некоја е?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.437
Еј незнам кој како и зашто ја затворил темава :| ...
Сега ке ја отворам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Еј незнам кој како и зашто ја затворил темава :| ...
Сега ке ја отворам.
Кога си постирал ти, често се дешава пред да стиснеш испрати одговор, да кликнеш било каде над испрати одговор и се селектира тоа глупото затвори ја темата. Пробај стисни ќе видиш :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.437
Да бе маме му еам. :)
Aли прв пат ми се случува па затоа сега чудно ми падна, очигледно премала е веројатноста тоа да се случи, треба ептен да го погодиш местото ...

Н

'Никола'

Гостин
Кога си постирал ти, често се дешава пред да стиснеш испрати одговор, да кликнеш било каде над испрати одговор и се селектира тоа глупото затвори ја темата. Пробај стисни ќе видиш :D
Оти кај мене нема такво?:pos:

Он: Оној Хамшик многу добри игри прикажува ко што глеам. Има заинтересирани за него од поголемиве?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Оти кај мене нема такво?:pos:

Он: Оној Хамшик многу добри игри прикажува ко што глеам. Има заинтересирани за него од поголемиве?
На никој не му се даваат 30 милиони и повеќе :)

Н

'Никола'

Гостин
Освен Шити, Мадрид и Барса :)
Не, сериозно, сакав да прашам до кај е со договор, уште колку години има од истиот, што планира понатаму, тие ствари. Шпекулензи дали се вртат. Разбирензи?:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Не, сериозно, сакав да прашам до кај е со договор, уште колку години има од истиот, што планира понатаму, тие ствари. Шпекулензи дали се вртат. Разбирензи?:)
Па и ти одговорив :)

Хамшик ќе си остане во Наполи, јбг, иако може да напредува и освојува титули, претседателот бара ненормална сума, сигурно некои 30 милиони кои што никој не сака да им ги плати. Исто и со Пасторе од Палермо. Тој лудиот спомнал некоја сума од 40 милиони, на .!.

Иначе за заинтересирани има колку сакаш, пример Интер е одамна загреан за Хамшик, но бараат многу пари и дечкото уште си игра во просечен клуб.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Па и ти одговорив :)

Хамшик ќе си остане во Наполи, јбг, иако може да напредува и освојува титули, претседателот бара ненормална сума, сигурно некои 30 милиони кои што никој не сака да им ги плати. Исто и со Пасторе од Палермо. Тој лудиот спомнал некоја сума од 40 милиони, на .!.

Иначе за заинтересирани има колку сакаш, пример Интер е одамна загреан за Хамшик, но бараат многу пари и дечкото уште си игра во просечен клуб.
епа тоа е грешката кај сите клубој си бараат високи цени а изиграл 1 2 сезони убо во ред е то се али од палермо барат 70 мил за неговите услуги дан е ненормален ...

Kajgana Shop

На врв Bottom