Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
браво ме замолчи...не бе како слаби-доволни за 6-8мо место.....тек тук и за 2ро,абе све је исто само њега нема:pos2:
браво ме замолчи...не бе како слаби-доволни за 6-8мо место.....тек тук и за 2ро,абе све је исто само њега нема:pos2:
Мислам дека прочитав некаде изјава на Анчелоти пред да премине во Челзи дека единствен тим од Италија кој би го водел во иднина освен Милан е Рома, така да и јас не верувам дека би отишол во Интер. Сепак оставам резерва затоа што многу работи не излегле онака како што сме мислеле дека ќе бидат. Еве го Ибра свеж пример. Мислев дека никогаш нема да премине во Интер па и тоа бидна. Потоа мислев дека нема да премине во Милан па и тоа бидна. Се е можно во денешниов фудбал...Пишав и во фанклуб Милан...Анчелоти до крај на сезона останува во Челзи сигурно.А,и да замине сигурно нема да оди во Интер,поради почитта кон Милан.
Добро може да е и така може и не .? Анџелоти највероватно нема да остани до крај на сезона поради тоа што преговорите за продолжување на догороврот прекинеле поради незадоволство од газдата на Челзи Абрамовивич, а ако Анџелоти не го продолжи договорот со Челзи и си замини во јануари и му биде понудена работа во Интер не верувам дека би ја одбил барем јас така мислам.Пишав и во фанклуб Милан...Анчелоти до крај на сезона останува во Челзи сигурно.А,и да замине сигурно нема да оди во Интер,поради почитта кон Милан.
Не се плаши, ќе бидеме хит во ЛЕ.не сме Јувентус сега и ти ја претера!
И Мурињо на лето се враќа во ЛондонАнчелоти на лето доага во Рим
10х. Браво досега најдобар пост .. :salut:Breaking news!!!!!!!
Навивачите на Милан се во сериозна паника откако едно од нивните најголеми засилувања после овој викенд може да го пропушти остатокот од сезоната. Се чекаат подеталните испитувања и снимките во понеделник за конечна потврда дали Милан ќе остане без услугите на Бенитез до крајот на сезоната.
]Остајте го Рафа,што е крив он шо овие не знаат да подаваат,шо Пандев не знае да даде гол од 3 метра,на крај краева има ЛШ,освоено титула со Валенсија иако е пред 10 години,Морати знае што праи и очекувам да го држи неколку години на клупа пошо заслужува дечкото.
Leave Rafa alone!!!!!