- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 28
hehe
--- надополнето ---
dobar igrac e floccari nema so hehe

Тоа е искалкулирано, Пато е стаклен и затоа е и купен Рoбињо, Toa дека Роналдињо е недопирлив не би рекол, него договорот му истекува летово, за новиот бара многу пари, па веќе од полусезона може да падне договор со Галакси за него. Ќе си има Робињо примена ја мисла веќе од сабота со Џенова. Поентата ми е Робињо беше добра прилика да се купи, а и дојде за никакви пари.Нема везе кој колку играл, за оваа кантава шугава го јаде оној што кој бил чиста нула за екипата а бил платен скапо.
Само Робињо да ја добие чисто сумјам, нема шанса ваков статус да има во тимот во остатокот од сезоната, мада некој од него или Пато ке го јаде грдо, зашто Роналдињо и Ибра се недопирливи напред, лошо за Милан е што уствари главната 4ка напред е желна за само 1 статус у екипа а тоа е оној првотимскиот па незадовлството гарант ке биде присутно кај 1 од овие играчи.
Може да беше некој карактерен тренер па истово ке го средеше, али Алегри чисто сумјам, останува да ме демантира у иднина.![]()
milan se interesirase za nego ako ne znaes 2 godini celo vreme se spekulirase u leto ke ide u zimo i celo vreme taka pa dogovoren e transferot pa vaka naka on izjavuvase deka saka da ide u milan a i na milan mu trebase igrac na taa pozicija i zamina za 10 milioni na kraj u lazioХернанес е играЛиште! Сеуште се чудам како големава тројка имаше толку млак и пасивен интерес за него кога апсолутно не е потребно да бидеш некој стручњак за да сватиш дека Хернанес Е појачање за било која Серија А екипа.
Идново лето ке се заинтересираат здраво, али Лотито ке му стави прајс таг 25 - 30 милиони.
Мадињава на трупче ке си ги ставам ако не биде така!
да да повеќе од месец е стараcassano i pelisier mi se jakia ne e postara reklamata? od pred nekoj mesec