Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Не си свесен колку е дебилна структурата на Челзи, тргни го настрана Анчелоти : зошто по ѓаволите имаме „performance director“, шо по ѓаволите тој работи и какви одговорности има, ако воопшто има некакви? Анчелоти да не го вработи Глен Дрискол, или Крис Џонс - како финтес-тренери? Анчелоти да не одбра скаут за негов прв помошник? Моментално немам проблем со Анчелоти, човекот еве месец и нешто наназад прај колку шо знај и можи. Денеска не го изваде Малуда додуша, ама сите знајме дека проценувањето на замените и не му е најјака страна.
Поентата ми беше, има други далеку поголеми паразити од Анчелоти.

Анчелоти е капетан на посадата и ако тој направи макар ситна грешка тогаш бродот ќе потоне во најлош случај.Да не се лажеме Фантом,Мурињо во група изигра 1-1 на Стемфорд против Розенборг и доби отказ.Анчелоти изгуби 20 утакмици сезонава и уште толку нерешени,а сеуште е тренер на Челзи.
Тоа мене не ми е сфатливо и разбирливо.Али ај да не ја тераме овде,да ја труеме темава.

Ја користам приликава да им ја честитам титулата на Јунајтед.
Штета што натпреварот на 30ти нема нипто да решава

Ја користам приликава да им ја честитам титулата на Јунајтед.
Штета што натпреварот на 30ти нема нипто да решава

Како бе ништо !? Од кај знајш дека ќе бидиме 4ти ? :pos2: :pos2:

Едит: Озбилно, честитки и од мене... Барем сме сведоци на историјата, каде друг тим станува најтрофеен во Англија ! Искрени честитки

Нема што да се праиме педери.Оваа сезона бевте подобри од нас,то је то.Честитки од мене и за трофејот и за тоа шо станувате најтрофејни во Англија.

Давид Луиз 25 милиони - Фернандо Торес 50 милиони
Давид Луиз дефанзивец - Фернандо Торес напаѓач
Давид Луиз 2 гола - Фернандо Торес 0 голови

:helou:

честито титула на сите фанови на Гејчестер Јунајтед !!!

manutd--124254293749273000.jpg

Јеееееееееееееееееее!!!!!

упс, сликава била од 2009 :Ѕ

Како бе ништо !? Од кај знајш дека ќе бидиме 4ти ? :pos2: :pos2:

Едит: Озбилно, честитки и од мене... Барем сме сведоци на историјата, каде друг тим станува најтрофеен во Англија ! Искрени честитки

АЈ ај за 2 години пак ќе бидите сведоци. За последен пат :pos2:

Давид Луиз 25 милиони - Фернандо Торес 50 милиони
Давид Луиз дефанзивец - Фернандо Торес напаѓач
Давид Луиз 2 гола - Фернандо Торес 0 голови

:helou:

Со ова ми потврдуваш уште еднаш дека си поглупав одколку што мислев.

*не ме цитирај,аман!

Ништо уште не е за честитање, највеќе ми е страв од гостувањето кај Њукасл, мое мислење е дека таму ќе изгубиме некој бод ама ќе видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom