Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Зошто цел форум знае дека уствари Eric the King e ергенот Чомбе од Ресен,а сите го толерираат?Зошто како што знам за дупли јузер се добиваше перманентен бан,освен ако не се сменети некои правила во меѓувреме.
За да питаш по 3 пат и пак да не знааш!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Добро бе, и како да не се буни Алекс ко судиите се слепци... Искрено, во случајов не дека ми сметаше, али утре ке им се деси на Арсенал... Цело стапало на Немања беше надвор... Првиот пенал чист ко солза, исто како и тој за Јунајтед...

Друга ствар, ако веќе досуди фаул за Вест Хем, требаше и црвен Немања, бидејќи играчот, хипотетички кажано, излегуваше сам со голманот, чинам Ба беше тој... Така да, уште еден меч, во кој Ли Мејсон се изгуби...

Покажа непостоечки пенал, во една ситуација, а во друга досуди фаул, а не го окарактеризира како црвен картон, каде, според сите правила на играва и требаше да биди.... Ова е објективното мое гледање

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Добро бе, и како да не се буни Алекс ко судиите се слепци... Искрено, во случајов не дека ми сметаше, али утре ке им се деси на Арсенал... Цело стапало на Немања беше надвор... Првиот пенал чист ко солза, исто како и тој за Јунајтед...

Друга ствар, ако веќе досуди фаул за Вест Хем, требаше и црвен Немања, бидејќи играчот, хипотетички кажано, излегуваше сам со голманот, чинам Ба беше тој... Така да, уште еден меч, во кој Ли Мејсон се изгуби...

Покажа непостоечки пенал, во една ситуација, а во друга досуди фаул, а не го окарактеризира како црвен картон, каде, според сите правила на играва и требаше да биди.... Ова е објективното мое гледање
Точно меѓутоа убеден сум дека компензираше за црвениот поради пеналот... сам се заеба :)
Да не го досудеше вториот пенал кој и не беше пенал ќе му дадеше црвен на Видиќ...
Јебига..

Него пак ќе прашам што напраи Руни?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Точно меѓутоа убеден сум дека компензираше за црвениот поради пеналот... сам се заеба :)
Да не го досудеше вториот пенал кој и не беше пенал ќе му дадеше црвен на Видиќ...
Јебига..

Него пак ќе прашам што напраи Руни?
Пцуеше нешто во камерата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Виган Тотенхем - 0:0, д мишн континјус :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Да ти се помочам во циганската и копачката екипа наречена Стоук.И на судијата кој секој контакт од страна на играчи од Челзи го санкционираше,а кога играчите од Челзи беа фаулирани креваше раце.Клошар најголем!

А одбранава од Челзи денеска беше комедии.На чело со Џон Тери.Џонс го напраи гомно во секој можен поглед.Можеби и најслабата партија на Тери досега во кариерата,озбилно.

F

fantomX

Гостин
Да ти се помочам во циганската и копачката екипа наречена Стоук.И на судијата кој секој контакт од страна на играчи од Челзи го санкционираше,а кога играчите од Челзи беа фаулирани креваше раце.Клошар најголем!

А одбранава од Челзи денеска беше комедии.На чело со Џон Тери.Џонс го напраи гомно во секој можен поглед.Можеби и најслабата партија на Тери досега во кариерата,озбилно.
Јас пре би разговарал со тоа кој физички ги спрема играчите на Челзи кои ако беа способни да маваат ко шо треба, Стоке мирни и тивки ќе беа. Слично ко Манчестер Јунајтедна Стемфорд.

В

Вори

Гостин
Разочаран сум од играчите максимално денеска,ама не плукам по никого.Крај краева не се тие криви што мора да ги трпат глупите тактички замисли и ротации на стручњакот Анчелоти и не се тие криви што еден мизерен Малуда изигра 90 минути денеска,а да речеме еден Жирков што е каде каде во подобра форма од овој седеше на клупа.
Единствен кривец според мене е крмакот и никој друг и едвај го чекам моментот кога ќе ја скрши главата и ќе замине некаде.

Иначе доброто е што и Тотенхем киксна,па местото за ЛШ е сигурно сега за сега.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
Не видов, што напраи?
Клик...

Иначе, браво за Стоук, сосема го надиграа Челзи во вториот дел.. Ептен храбра игра од нив, многу ме изненадија.. Мислам дека Челзи треба да бидат задоволни и со овој поен, оти можеа и полошо да поминат..

В

Вори

Гостин
Челзи имаше две стативи,Стоук имаше две стативи.Ако ја погледнеш статистиката,Челзи цели 60 минути беше подобар противник од Стоук,после ја превзедоа играта копачите,за да на крај Челзи пак притисне за да дојде до три бода.
Немој со вакви константации зашто не ти се на место...

F

fantomX

Гостин
Разочаран сум од играчите максимално денеска,ама не плукам по никого.Крај краева не се тие криви што мора да ги трпат глупите тактички замисли и ротации на стручњакот Анчелоти и не се тие криви што еден мизерен Малуда изигра 90 минути денеска,а да речеме еден Жирков што е каде каде во подобра форма од овој седеше на клупа.
Единствен кривец според мене е крмакот и никој друг и едвај го чекам моментот кога ќе ја скрши главата и ќе замине некаде.

Иначе доброто е што и Тотенхем киксна,па местото за ЛШ е сигурно сега за сега.
Не си свесен колку е дебилна структурата на Челзи, тргни го настрана Анчелоти : зошто по ѓаволите имаме „performance director“, шо по ѓаволите тој работи и какви одговорности има, ако воопшто има некакви? Анчелоти да не го вработи Глен Дрискол, или Крис Џонс - како финтес-тренери? Анчелоти да не одбра скаут за негов прв помошник? Моментално немам проблем со Анчелоти, човекот еве месец и нешто наназад прај колку шо знај и можи. Денеска не го изваде Малуда додуша, ама сите знајме дека проценувањето на замените и не му е најјака страна.
Поентата ми беше, има други далеку поголеми паразити од Анчелоти.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Ајде завршија сеа готово :)
Глејте сеа Арсенал како ќе игра против 12 души :)

F

fantomX

Гостин
Челзи имаше две стативи,Стоук имаше две стативи.Ако ја погледнеш статистиката,Челзи цели 60 минути беше подобар противник од Стоук,после ја превзедоа играта копачите,за да на крај Челзи пак притисне за да дојде до три бода.
Немој со вакви константации зашто не ти се на место...
Ако си гледал и сам знајш дека никој не заслужи појќе од бод, така да нема потреба од многу филозофирање.

--- надополнето ---

Ајде завршија сеа готово :)
Глејте сеа Арсенал како ќе игра против 12 души :)
Епа ко не ги бива да најдат салам голман, то е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom