Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
Муабетот ми е дека типот тврди дека Рио никогаш не бил капитен (прв, заменик, заменик на заменикот)... И да, знам дека капитен е Видич (моментално), оправдано.

F

fantomX

Гостин
Муабетот ми е дека типот тврди дека Рио никогаш не бил капитен (прв, заменик, заменик на заменикот)... И да, знам дека капитен е Видич (моментално), оправдано.
Зборувам за прв капитен, предочив со пример дека во тек на антпревар секој можи да стаса до лентата од разноразни причини.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Инаку, не знам што треба Смолинг да направи да добие повик. Не дека не ми одговара де, ама Досон пред него? Иста висина се со Тери, воздушните дуели сигурно ќе ги добиваат против сличните копита ко нив, Велс.

The Italian coach also admitted that he had considered a call-up for Manchester United defender Chris Smalling, but said that Sir Alex Ferguson insists that he needs more games under his belt.
He said: "Smalling is a very interesting player. I am monitoring him. I spoke with Sir Alex and he told me he needs more games, more experience but I think, when you play Champions League games, it is really important."

--- надополнето ---

Liverpool are now on 23 points in 2011 only Manchester United have picked up more points this calendar year (25).
Точно само да дополнам:

Манчестер 12 натпревари 25 бода
Ливерпул 12 натпревари 23 бода
Арсенал 10 натпревари 22 бода

:helou:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Точно само да дополнам:

Манчестер 12 натпревари 25 бода
Ливерпул 12 натпревари 23 бода
Арсенал 10 натпревари 22 бода

:helou:
Епа до година пазете се кај кој иде титулата :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rio Ferdinand has rung John Terry: "I've got no problem with you, mate. Congratulations and lead us to victory against Wales" John and Rio go back years and there is a mutual respect. Maybe Capello could learn a bit from them.

Еве бе, честитал :)

--- надополнето ---

Вистински профили се овие или заебанција е?
Сигурно вистински се чим се затворени и кај Балотели има толку многу жени :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/03/21/2405263/have-your-say-who-will-win-the-english-premier-league

Eве што предвидуваат експертите, иако мое мислење е дека на крај ќе имаме повеќе од 1 бод предност пред вториот...и секако во предвид ќе се земат евентуалните победи над арсенал (станувате пациентела) и челзи на олд трафорд :)
И пак одам на опција Манчестер - Премиер, Челзи-ЛШ и ако биде финалето со реал, Фантоме сакам порција еклери/тулумби/индијанки со кило боза!
Е така.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
1. N. Vidic Concedes a goal every 140 minutes
2. D. Agger Concedes a goal every 138 minutes
3. J.Terry Concedes a goal every 134 minutes

лоша споредба ми е ова да се глеа само еден играч од одбраната за примен гол, ова само како надоврзување на информација што ја видов вчера дека последните 6 утакмици коа играл Агер, Ливерпул тепал со клин шит, а последните 6 коа не играл се мизерија резултати. Ваљда тука се глеа колкаво е значењето на поединците.

--- надополнето ---

И дали само у Англија се крева толку галама за тоа кој ќе биде капитен!? :tapp:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Агер според мене е најдобар дефанзивец на ливерпул. Сезонава слабо ги пратам, но приметив дека не е стандарден првотимец на неколку меча...може така ми се погодило, но за мене дечкото е феноменален играч!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Агер според мене е најдобар дефанзивец на ливерпул. Сезонава слабо ги пратам, но приметив дека не е стандарден првотимец на неколку меча...може така ми се погодило, но за мене дечкото е феноменален играч!
на почетокот малку играше, прво се повреди а после и со Рој се имаа срчнато па не беше стандарден дури и се збореше дека ќе си иде, среќа си отиде вистинскиот човек :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom