ВО ред во ред друга ми беше поентата. Сакав да кажам шит хепенс :smir:То е скроз друга работа. Прво, судијата на таа утакмица ви беше најмалце крив, ваш навивач ја фрли балон-топката во терен. Второ, било кој предмет ако не е отстранет на време од теренот, по прописи се третира како дел од теренот. Без разлика дали тоа е нерамнина на теренот, облакодер со 14 ката или балон-топка.
Исто како да удрила во судија топката, јебига, се дешават.
Ти го сфаќам револтот за утакмицава, се’ е океј, само не споредувај судиска катастрофа со глупо дете.
Смирено. Многу пати се судени вакви пенали ( и други судиски грешки ) против нас и воопшто не ми е гајле. Тоа е дел од играта. Реагирам само кога сме оштетени од Хауард Веб. Отворено кажувам не ми е криво да сме оштетени од судија само да не е Веб оти тоа намерно ми делува. Уште пред утакмица знам што ќе се случи.Ако беше досуден против Ливерпул ваков пенал,како ке реагираше?
Јас мислам/ев дека се суди само пенал ако топката оди директно накај голот, се додека вчера Кејхил и таква не ја попречи и не досудија пенал.Уште една потврда за кретенското и аматерското судење на судииве годинава во ПЛ.Лескот ја удри со рака во шеснаесетник,али судијава се направи слеп и не досуди пенал.
Ако,нека им биде..да даде Господ леукемија да добие.
Terry да фати гонореја и жена му со транвестит да го изневерува ке биде малце за судењата во негова корист што биле откако Челзи стана голем клуб.Уште една потврда за кретенското и аматерското судење на судииве годинава во ПЛ.Лескот ја удри со рака во шеснаесетник,али судијава се направи слеп и не досуди пенал.
Ако,нека им биде..да даде Господ леукемија да добие.
Не плукаме по Ливерпул,плукаме по судијата.Како може да плукате вака по Ливерпул бе ц ц ц. Срамота значи од што ви е досадно па за тоа се фатиле сеа. Оштетен бил Сандрленд. Тоа со балонот било кривица на детето. Некад неам желба да дојдам и да прочитам нешто на темава. Какви фаци пишуваат...