Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
no Tevez, Balotelli on bench; word is Torres and Kalou start up front

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Chelsea are expected to line up in the following 4-4-2 formation:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
21 Salomon Kalou
9 Fernando Torres

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Another Man City dressing room bust-up: Mancini throws suitcase at Balotelli.

:pos2:

C'mon Chelsea :vozbud:

#mcfc team to face #cfc: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; De Jong, Barry; Milner, Yaya Toure, Silva; Dzeko

Taylor Wright-Phillips, Adam Johnson, Boateng, Vieira, Boyata Balotelli

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Како може да плукате вака по Ливерпул бе ц ц ц. Срамота значи од што ви е досадно па за тоа се фатиле сеа. Оштетен бил Сандрленд. Тоа со балонот било кривица на детето. Некад неам желба да дојдам и да прочитам нешто на темава. Какви фаци пишуваат...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
То е скроз друга работа. Прво, судијата на таа утакмица ви беше најмалце крив, ваш навивач ја фрли балон-топката во терен. Второ, било кој предмет ако не е отстранет на време од теренот, по прописи се третира како дел од теренот. Без разлика дали тоа е нерамнина на теренот, облакодер со 14 ката или балон-топка.
Исто како да удрила во судија топката, јебига, се дешават.
Ти го сфаќам револтот за утакмицава, се’ е океј, само не споредувај судиска катастрофа со глупо дете.
ВО ред во ред друга ми беше поентата. Сакав да кажам шит хепенс :smir:

--- надополнето ---

Ако беше досуден против Ливерпул ваков пенал,како ке реагираше?
Смирено. Многу пати се судени вакви пенали ( и други судиски грешки ) против нас и воопшто не ми е гајле. Тоа е дел од играта. Реагирам само кога сме оштетени од Хауард Веб. Отворено кажувам не ми е криво да сме оштетени од судија само да не е Веб оти тоа намерно ми делува. Уште пред утакмица знам што ќе се случи.

В

Вори

Гостин
Конечно му текна на Анчелоти да ги стави Анелка и Дрогба на клупа и да игра 4-3-3 со крила по страна...
Гледам оптимистички на мечов што следува,дефинитивно :pipi:

Spore

Kalabangaa
Член од
11 јануари 2009
Мислења
148
Поени од реакции
3
Дајте Stream за Chelsea Ако сакате.

В

Вори

Гостин
Уште една потврда за кретенското и аматерското судење на судииве годинава во ПЛ.Лескот ја удри со рака во шеснаесетник,али судијава се направи слеп и не досуди пенал.
Ако,нека им биде..да даде Господ леукемија да добие.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште една потврда за кретенското и аматерското судење на судииве годинава во ПЛ.Лескот ја удри со рака во шеснаесетник,али судијава се направи слеп и не досуди пенал.
Јас мислам/ев дека се суди само пенал ако топката оди директно накај голот, се додека вчера Кејхил и таква не ја попречи и не досудија пенал.
Инаку за ова на Лескот, и Дојл направи вака против Јунајтед и никому ништо.

Cech spots spider on Terry's back :icon_mrgr:

G

Gray Foxx

Гостин
Terry да фати гонореја и жена му со транвестит да го изневерува ке биде малце за судењата во негова корист што биле откако Челзи стана голем клуб.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Шубо било судијата да ти суди се во твоја корист а да се прајт на Тошо кога треба да ти се одземе топката.

Некој спомна и карма? Ако постоеше сега врвот на премиер лигата ќе беше комплетно изместен. Судиските грешки се искачија на табелата на најважни фактори за успех или неуспех на екипа.

Остајте судијата на страна, Суарез уште погадно ги оштети а не доби никаква санкција. Срамота.

Иии сарказми и серења на страна, ова беше најдобрата утакмица на гостински терен на Ливерпул оваа сезона. И без тој пенал што ве боцка сите победата ќе беше наша. Поздравинела.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Како може да плукате вака по Ливерпул бе ц ц ц. Срамота значи од што ви е досадно па за тоа се фатиле сеа. Оштетен бил Сандрленд. Тоа со балонот било кривица на детето. Некад неам желба да дојдам и да прочитам нешто на темава. Какви фаци пишуваат...
Не плукаме по Ливерпул,плукаме по судијата.
Нели беше тоа оштетување,досуден непостоечки пенал? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom