Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ричардс кој?!
Дин Ричардс, од 2005 мислам не играше веќе

http://www.sundaymercury.net/midlands-sport/wolverhampton-wanderers-fc/wolverhampton-wanderers-news/2011/03/06/wolves-and-tottenham-hotspur-to-pay-tribute-to-dean-richards-66331-28286134/

дали заостанатиот натпревар на Арсенал е со Тотенхем на Вајт Харт Лејн ?? или се лажам ??
Да, на крај од април им е мислам.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Читав дека имал проблеми со белите дробови и затоа и се повлече од фудбалот мислам :S
На линкот што го постира подолу пишува дека е од тумор на мозокот.
Како и да е, трагедија.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
дали заостанатиот натпревар на Арсенал е со Тотенхем на Вајт Харт Лејн ?? или се лажам ??

Не се лажиш ! Тој е

--- надополнето ---

На 20ти... Ако играме полуфинале од ФА Куп, ќе има промени пак

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Уште еден интересен натпревар :))) Убаво ден.
Инаку Хатон требаше црвен да добие. :toe:

B

BooBojan

Гостин
Значи, со лаичко-психолошки пристап ... тебе не ти е воопшто битно што се случува со Манчестер Ј цела сезона, како игра, што игра, победи, порази, нерешени, туку ти е битен само трофејот на крај (евентуален). Значи, слободно, нема проблем да би ја преспал цела сезона, и на крај да скокаш од радост кога Би го кренале трофејот.
Заклучок: Гајле ти е за фудбалот, гајле ти е за Менју. Се што ти треба е конто од трофеи за чаталење, оти немаш со што друго.
Извини што каснам со репликата.
Како прво себеси се сметам за голем фан на Јунајтед.
Второ сезонава ги имам изгледано СИТЕ натпревари на Јунајтед.Дали тоа било стрим,дали било Спорт Клуб и еднаш ми се случи да одам со кола(без сеуште добиена возачка само со потврда дека имам положено да одам во Кочани 15км за да го гледам Јунајтед).
А и играта на Јунајтед оваа сезона многу убаво си ја разбирам.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
На сите плачковци тука само едно можам да им искоментирам.
Можете само да :pusk::pusk::pusk::pusk:
И уште нешто.ВИСТИНСКИ ФАН НА ЈУНАЈТЕД Е ОНОЈ КОЈ ГЛЕДА КАКО ЈУНАЈТЕД ГУБИ ОД ЛУЗЕРПУЛ И ИЧ КУР НЕ ГО БОЛИ!
ПОШО НА КРАЈО СЕПАК ЈУНАЈТЕД КЕ БИДЕ ОНОЈ КОЈ:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
:pos: Добра дефиниција за вистински фан на јунајтед.

Мене ми звучи на некој што е in serious denial. Како може да си вистински фан на клуб ако кур не те боли кога губи од најлутиот ривал?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Финтата е што болката не е толку голема,колку што ќе ми биде радоста на крајот на сезоната!!!
:pehar::eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea:
Значи, со лаичко-психолошки пристап ... тебе не ти е воопшто битно што се случува со Манчестер Ј цела сезона, како игра, што игра, победи, порази, нерешени, туку ти е битен само трофејот на крај (евентуален). Значи, слободно, нема проблем да би ја преспал цела сезона, и на крај да скокаш од радост кога Би го кренале трофејот.
Заклучок: Гајле ти е за фудбалот, гајле ти е за Менју. Се што ти треба е конто од трофеи за чаталење, оти немаш со што друго.
Ај оди легни си.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Чудно ми е зошто во Англија се случуваат 95% од повредиве како на Нани,Ремзи и Едуардо,доста чудно....

Нека му е со помин на Нани и нека се врати што побрзо..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мило ми е шо конечно сфати, иако ти требаа некои 4 месеци за тоа.
Добро, тебе ти требаше месец дена да сфатиш, дека Јунајтед ќе нема пораз оваа сезона.

F

fantomX

Гостин
Добро, тебе ти требаше месец дена да сфатиш, дека Јунајтед ќе нема пораз оваа сезона.
Не, неколку месеци откако реков дека нема да се случи нивни пораз до крај на сезоната поразот и не се случи. Значи една единствена работа за која велев дека нема да се случи, се случи дури по неколку месеци. А додека ти дури сега сфати нешто шо се случува, исто така, неколку месеци. Има голема разлика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom